Георги Христов вече не прилича на негър, спря солариума

01 Януари 2021, 14:22


Георги Христов вече не прилича на афроамериканец. Изпълнителят на „Нямам нужда от много приятели“ явно е спрял да ходи на солариум и отново е с естествения бял цвят на кожата си.

Припомняме, че повече от година звездата се подвизаваше с доста тъмен тен и приличаше на чернокож.

Незнайно по какви причини, но изпълнителят на „Черно и бяло" бе прегорял като препечена филийка от безброй слънчеви бани. Феновете на гей иконата на родната естрада дори се питаха дали не се е разболял от някоя страшна болест, че изглежда така потресаващо.

„През последните десетилетия оскотяхме. Забравихме какво е доброта, какво е съчувствие, забравихме да бъдем човечни. Щастието е друго нещо – то не е в парите, въпреки че те наистина дават сигурност за следващия ден“ – сподели преди дни музиканта, докато гостуваше по БНТ.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
e
преди 2 години
0
как да ходи,като не работят?пък и явно е "скъсал джоба"!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кроми
преди 2 години
0
„През последните десетилетия оскотяхме. Забравихме какво е доброта, какво е съчувствие, забравихме да бъдем човечни. Щастието е друго нещо – то не е в парите, въпреки че те наистина дават сигурност за следващия ден“ – сподели преди дни музикантът - има предвид себе си , самодоволния и егоистичен певец .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени