Георги Кадурин вече 2 седмици е на легло! Семейството на актьора пази пълно мълчание за състоянието му

2717
29 Април 2019, 15:00


Георги Кадурин вече две седмици е на легло и не е ясно кога отново ще стъпи на краката си, разбра HotArena.

 

Според тях състоянието на звездата от „Стъклен дом” и „Скъпи наследници” е изключително сериозно. Лекарите го посъветвали да пази пълно спокойствие и категорично забранили да се връща на сцената. Именно бурните емоции в театъра и пред камерата, с които 64-годишният Георги Кадурин живее от десетилетия, са причина за тежкото му състояние в момента, твърдят запознати. Те са го довели до прединфарктно състояния на 11 април – ден преди премиерата на най-скъпото представление на театър „Българска армия”, където е на щат, писа „Уикенд“. 


В края на генералната репетиция на „Маркиз дьо Сад” актьорът, който е в главната роля, се почувствал зле и се наложило да извикат линейка, която го откарала в болница. Оттогава никой от колегите му не знае какво става с Кадурин. Не смеят да се обаждат в дома му, за да не притесняват семейството. Самият актьор също не звънял в работата си, най-вероятно по съвет на лекарите. Те настоявали да се пази от всичко, което може да го разклати емоционално – независимо дали в положителен, или отрицателен смисъл.

 

Макар да няма официална информация за състоянието му, се говори, че се е наложило в болницата да му бъде направена операция и да му поставят стентове. След това медиците препоръчали пълен покой до възстановяването на болния. Актьорът от години имал проблеми с кръвното, но никой не очаквал да изпадне в толкова критично състояние, тъй като давал израз на емоциите си само когато е на сцената. „Горкият! Трупал е всичко в себе си и това е съсипало здравето му”, цъкат с езици негови колеги. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени