Георги Мамалев: Срамота и простотия българска са нападките срещу Мария Бакалова

2196
10 Март 2021, 11:06


"Срамотия и простотия българска е всичко негативно, което се изписа и изговори срещу Мария Бакалова!"

Това обяви пред "България Днес" легендарният актьор Георги Мамалев. Повод за думите му са последните изказвания на Копринка Червенкова, която критикува ролята на Мария Бакалова в "Борат 2". По думите на Червенкова "Такова скандално бездарие отдавна не бях гледала".  „Бакалова по-добре да се съблече за някое списание отколкото да участва в тази помия“,  и че актрисата „няма голяма перспектива пред кариерата си след тази срамна работа“."Мария Бакалова спечели наградата на критиците, а г-жа Червенкова я заклеймява едва

ли не като някакво бездарие. Това е наглост, ужасяващо изградено самочувствие на човек, който раздава правосъдие и никой друг, ако не го е питал, няма право да дава награди. Каквото и да говорят, както и да си чешат езиците, те никога няма да преживеят успеха на това момиче“, категоричен е Мамалев. „Не давам никакви коментари за никаква Бакалова“ споделя от твоя страна Копринка Червенкова.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 4 месеца
0
Обикновенно на Запад / независимо от нашата история,фолклор,и природа/,за България се говорят негативи,и дори не знаят,че сме отделна държава.Бъркат ни с Румъния. Имаме няколко известни таланта/да не ги изброявам/,но и за тях съм била питана дали са българи или се състезават и творят за България? Та иде реч да кажа на Г-н Мамалев,че може би не трябва да изказва негативно мнение за Копринка Червенкова?! Тя е като "Морозов пред амбразурата "и с голи гърди ще защитава статуквото.Съветски възпитаник,псевдодисидент/всички партийни висши кадри извършиха мирния преврат на 10 .11.89 /ще бълва огън и жупел срещу всеки дръзнал да награди някой без да попитат другарката Червенкова. Жалкото в случая е,че българска жена,майка може би баба,може да отвори уста и да избълва толкова змии,към едно момиче,което може да и е внучка и може би чака една добра дума от нас!!! Толкова вулгарност от една възрастна жена не всеки може да даде!! Но д-р.Червенкова е желязна!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени