Георги Стайков: Не страдам, че имам множествена склероза, не разчитам на чудеса, те се случват само в Евангелието

29 Септември 2020, 10:46


"Нормализиран съм, ходя, но не бягам. Но то пък и няма кой да ме гони. Не страдам, че имам множествена склероза. Аз съм атеист, чудеса се случват само в Евангелието, не разчитам на това."

Думите са на легендарната звезда на българското кино Георги Стайков, който преди време призна, че е болен от автоимунното заболяване, което не е от прогресиращият тип, а от пристъпния.

"Гадна диагноза - не мисля. Има инсулти, паркинсон и алцхаймер и природна тъпота. И решението е ясно- може да имам пристъп след два дни, може след 40 години. При мен пристъпът трае  24 часа, за година и половина съм имал само един", уточнява Стайков, който не обича да го съжаляват и  категоричен, че живее добре и не е зависим от никого.

Актьорът съжалява, че е починал човекът, който известно време много му е помагал, готвил му е, излизали са двамата. В момента Стайков  получава пенсия от 300 лв., но взима заплата от Бургаския театър, където говорят на щат.

"Много ми се иска да се появи роля, в която да съм като Ламбо в „Актрисата“, да не ставам. Не че не мога да ходя, мога, но съм по-стабилен, когато съм седнал", каза Стайков.

В момента звездата от „Вчера“ не иска да има жена до себе си, след като се раздел със съпругата си Аксиния. Тя не проявявала интерес към здравето му, дори не му звъняла да го пита как е, писа "България Днес“.

„И сам ми е добре. Не се оплаквам", лаконичен е Стайков.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Чудесата
преди 2 години
0
в Евангелието се случват и ДНЕС, за ония които ВЯРВАТ, че Исус Христос бе разпънат на кръста заради нашите грехове. На кръста Той понесе нашите грехове, нашите болести и ни освободи от проклятието на Закона ! Изглежда, си заключил сърцето си в студена клетка си направил погрешния избор на ГОРДОСТТА. По света има милиони хора, които са преживели чудотворно изцеление и са БЛАГОДАРНИ на БОГ за Неговата любов и все опрощаваща милост... Георги, нуждаеш се от нея... "От всичко що пазиш, най-много пази сърцето си, защото от него са изворите на живота" ( Притчи Соломонови). Какво има в твоето сърце ? Не говорим за анатомичния орган...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени