Георги Стайков от „Вчера”: Разминах се на косъм от инсулт!

29 Май 2019, 10:21


Известният актьор Георги Стайков бе приет в тежко състояние в бургаската болница, при това на косъм от инсулт. Той внезапно получил криза преди няколко седмици и му се наложи да прекара част от почивката си в болничното заведение, научи HotArena.


Ростислав от култовия „Вчера” е приет за лечение в бургаската болница със съмнения за инсулт. Направените изследвания обаче отхвърлили тази вероятност.


„Вече съм в стабилно състояние, изписаха ме, прескочих ситуацията. Аз всъщност от години имам висок холестерол”, споделя още той, пише „България днес”.


Актьорът е останал в отделението повече от седем дни с координационни нарушения. През това време е преминал през всички възможни координационни нарушения и функционални, образни и клинично лабораторни изследвания.


„Няма данни за мозъчен инсулт, а се касае за изхимична транзиторна атака”, обясниха докторите. В момента Стайков е на 54 години и отново е звезда на екрана в хитовия „Столичани в повече”, където играе Калоянов.


Слухове в арт средите гласят, че Стайков е злоупотребил с мезетата и алкохола през последните години и това е отключило мозъчната атака.


През цялото време до него е съпругата му Асения, заради която той се разведе с швейцарската певица Мариан. Актьорът напусна преди десетилетия България, за да работи в чужбина и зад граница е заснел близо 47 филма.


Именно при едно от връщанията си у нас, Стайков се среща със старата си любов от „ВИТИЗ”.


Когато започва работата си по снимките за „Мисия Лондон”, „Тилт” и „Под прикритие” решава, че ще се върне завинаги при нея.


Върнах се при Асения. Всяко гърне си търси похлупак, макар че при нас не е ясно кой е похлупакът”, шегува се някогашния блян на тийнейджърките.


В момента актьорът вече е в София и се възстановява. „Спокойно, добре съм, всичко ще се оправи”, споделя оптимистично Стайков.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени