Герасим Георгиев-Геро: Хората сме COVID-ът на Земята, нещата отиват на затриване

27 Юли 2021, 15:04


"Ние, хората, сме COVID-ът на тази Земя! Наистина мисля, че все едно някой е направил сценарий, за да затрие този свят като морал, като семейство, като ценности. Към затриване отиват нещата. Не се шегувам. И причината е в нас, хората, разбира се. Ние първо разболяхме тази земя и сега се чудим защо се случват катаклизми. И ние дупчим, изсушаваме, замърсяваме, изсмукваме. Земята няма да издържи дълго време на това. Дано оцелеем."

В това е категоричен актьорът Герасим Георгиев-Геро, който има непоносимост към боклуците, които навсякъде и по всяко време се разпространяват у нас. "Ако събираме след себе си, няма толкова да пакостим на природата. Все пак сме част от нея, това не бива да се забравя", категоричен е Геро.

Вечно усмихнатият актьор в момента си почива, но където и да отиде, забелязва българската черта - да смятаме, че някой ни е длъжен. "А не е така. Не може да мислим все по този начин - "След нас и потоп", отговорни сме", категоричен е актьорът.

 

Забавлява се с колегите

Забавлява се с колегите

Геро играе навсякъде - и в театъра, киното, сериалите и е тв водещ. Един от най-симпатичните български актьори не вярва, че ще повтори ситуацията с локдауните. "Все пак има доста ваксинирани хора. Локдаунът не ни направи по-добри, напротив. Става все по-зле. Започват да изскачат повече низките страсти и чувства и всеки мисли още повече само за себе си. Дано светът оцелее", надява се Герасим.

След като преди по-малко от месец навърши 47 години, актьорът смята, че времето в момента му е най-силното за работа и ангажименти. "За 22 дни направихме филма "Голата истина за група Жигули", страшно се забавлявахме. В театъра също имам нови постановки, но гледам да отделям време и на дъщеря ми Йохана. Това онлайн обучение, което имаха децата, е абсолютно пропиляно. Министерството на образованието трябва да знае, че имаме една нулева година, в която учениците нищо не научиха, и тепърва ще берем плодовете от това впоследствие. Така мисля аз де", споделя Геро, цитиран от България Днес.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Да
Преди 1 година
0
Геро е прав.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени