ГЕРБ далавери и в „Пирогов” – шефът Асен Балтов е кум на Лъчо Мозъка! Даден ли е 300 бона рушвет, за да хранят пациентите с кучешки салам?

645
14 Октомври 2020, 11:47


Поредно разкритие на Narod.bg – чудовищните далавери с храната на пациентите в „Пирогов” са гарантирани от ГЕРБ и подплатени с колосален подкуп от 300 000 лева! Шефът на спешния институт проф. Асен Балтов се оказа кум на личния доктор на Баце – Лъчезар Иванов – Лъчо Мозъка, разкри само пред Narod.bg източник от иначе елитното медицинско заведение.

Лъчо Мозъка и Баце са стари ортаци

Преди дни първи разкрихме, че пациенти в Covid-19 отделението се хранят с „кучешки салам” и филия сух хляб.

Непростимата подигравка с живота на пациентите е дело на фирма „Мастър-Пик” ЕАД, която прибира колосалните 70 000 лева от УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов”, за да храни болните с огризки, които не стават и за кучето.

Ето това ядат майките с бебета в „Пирогов“

Интересното е, че предишна фирма, с която спешният институт имаше договор за кетъринг, взимала почти двойно по-малко.

Междувременно сигнали за отвратителната „храна” в спешния институт буквално валят. Млада майка публикува в социалните мрежи какво й е било поднесено за закуска – нещо като чай с нещо като пирожка.
Кучешки салам и сух хляб заслужават болните с коронавирус, къде отиват 70 000 лева на месец?

Време е прокуратурата да се заеме с кражбите в „Пирогов”, призова читателят на Narod.bg, който от години е на работа в лечебното заведение.

Според вътрешни източници връзката на директора Асен Балтов с близкия приятел на Бойко Борисов – Лъчо Мозъка, е причината професорът да се чувства недосегаем и далаверите с храната на пациентите да са далече от очите на прокуратурата.

„Говори се, че някой от върха на „Пирогов” е лапнал рушвет от 300 бона, за да крепи тази фирма за кетъринг, вместо да я изрита с 200”, призна читателят на Narod.bg.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Много
преди 2 седмици
0
интелигентно излъчване и на двамата... ама по-добре да не се налага точно те да ме лекуват.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени