Гери-Никол на спешна диета, бившият й я унизявал и наричал „дебеланка”

https://hotarena.net/laifstail/geri-nikol-na-speshna-dieta-bivshiiat-i-ia-uniziaval-i-narichal-debelanka HotArena.net
Гери-Никол на спешна диета, бившият й я унизявал и наричал  „дебеланка”
Доскоро Гери - Никол упорито отричаше, че се е разделила с ММА боеца Дани Илиев, но ето че истината излезе наяве.

Запознати издават, че певицата и спортистът не са заедно от два месеца. Като потвърждение на слуховете идва фактът, че бившите гаджета вече не се следват в социалните мрежи. Според клюките Дани е зарязал младата изпълнителка заради друга. Варненеката до последно се надявала, че ще се съберат, но накрая се ядосала и изтрила всичките им общи снимки в инстаграм.

Близки до Гери-Никол твърдят, че тя видимо е отслабнала след раздялата и яката дупара, с която толкова се гордее, е напът да се стопи. Дани е първото по-сериозно гадже на певицата, а пред приятелки го определяла като „голямата й любов”. За съжаление обаче, връзката им е приключила безславно и в момента дори не поддържат приятелски отношения. Според слуховете, през цялото време на връзката им Дани не спирал да унизява певицата и дори я наричал „дебеланка”, което много я разстройвало, писа Уикенд.

6 Коментара

Мария

преди 3 години

Цървул с комплекси ето това са повечето мъже.

Коментирай

да

преди 3 години

Така е,обаче и "певицата''точно си е табуретка-дзвер.

Коментирай

4444

преди 3 години

Какво и е дебелото не видях?

Коментирай

Absoluten smqh

преди 3 години

Ama geri nikol ima mn.po hubavo tqlo ot tozi...carvul...kak shte i e izneveril....moje edinstveno da q e spohodil kasmeta da izchezne ahahahahaha....boje,boje....ne se vijda toq bezizvestniqt na kakvo prilicha

Коментирай

И

преди 3 години

Тук приказката "ниска, набита в гъза развита" важи в пълна сила, но човек трябва да се харесва такъв какъвто е...

Коментирай

hhhhhhhh

преди 3 години

Момчето е свикнало да си ебка за 120лв дебели чичовци и ся му идва в повече да е във връзка с дебела жена, пък тя я му дава джобни, я не. Явно ще си се върне към бизнеса, няма лошо. Иначе да обиждаш човека до теб, е проява на лош вкус и възпитание. Тя дали е дебела или не, на нас не ни требе. АМа той ѝ ближе дебелия задник... така де.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.