Геро пред фалит, не смогва да плаща ипотеката си

861
29 Май 2020, 15:15


Герасим Георгиев-Геро е на път да се разори, узна HotArena.


Актьорът е без работа от 8 март, когато бяха затворени всички закрити сцени. Русенецът се издържа само благодарение на таланта си и с въвеждането на извнредното положение доходите му изведнъж паднаха драстично. Още повече, че заради забраната за събиране на хора секнаха и частните партита и фирмените тържества, които допълваха бюджета му. 


Така в един момент Геро се оказа само на скромна заплата от театъра и редки участия в "Господарите на уеба". Символичните суми по никакъв начин не могат да посрещнат нуждите на семейството. Затова в момента всички рзчитат на заплатата на съпругата на Геро, която е спортен репортер в малка телевизия. Герасим се надява театрите да бъдат отворени съвсем скоро, за да се върне към предишния начин на живот и най-вече да може да обслужва кредитите си. 


Русенецът все пак успя да разсрочи ипотеката на апартамента и лизинга на колата си. В неговото положение са много други актьори, но малцина успяха да преглътнат гордостта си и да споделят, че се справят много трудно, пише Галерия. Един от тях беше Ованес Торосян, който чистосърдечно призна, че със съпругата му, също актриса, едва свързват двата края. Той дори не е на щат в никой театър и се наложило да взема заеми от приятели. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
преди месец
-1
Във верига Фантастико винаги търсят персонал.Няма срамна работа.Какво са захленчили халтураджиите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Трябва да се учреди Фонд
преди месец
-3
И да помага при определени условия на хората от гилдиите. Толкова много пари се крадат и харчат, че подобен бюджет няма да е проблем. Но е много важен, тъй като ако не се помага хората да съхранят себе си и таланта си гадната чалга ще превземе всички на 100%....Дано се появи някой, който е различен от сегашните безсърдечни простаци и подходи със разум и стил.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени