Геро се оженил с пари от Къци

1588
17 Октомври 2020, 14:47


12 години брак направи актьорът Герасим Георгиев-Геро с любимата си Цвета Гагарова, която по образование е кинезитерапевт, но работи като спортна журналистка.

"Още си спомням как тогава стана всичко. Бях водещ на предаването "Горчиво" по Би Ти Ви, а продуцент му беше Къци Вапцаров. Тъкмо бяхме готови с ремонта на апартамента ми и аз се реших на тази стъпка - да предложа брак. Бяхме се занулили до стотинката. Обадих се на Къци и го помолих да ми плати напред. Той ме пита защо, отговорих му - да се оженя. И той се зарадва", спомня си днес Геро.

Двамата с жена му се запознават в Народния, където актьорът репетирал в "Аз, този джаз". В един момент си навехнал крака и много го заболяло. Цвета била приятелка на колежка на Геро. И понеже е кинезитерапевт, а дипломната й работа била ахилес, та Геро веднага й се доверил. Скоро след това двамата се влюбили.

"Аз съм труден характер, а да живееш с актьор е изпитание", признава Геро. Той предлага брак на Цвета година след като заживяват заедно под един покрив. По това време той е водещ на "Горчиво", предаване, в което събира двойки по телевизора.

Малко след сватбата си с Цвета двамата стават родители на прекрасно момиче - Йохана. Госпожицата вече е на 11 години и мечтае да наследи татко си на сцената, писа "България Днес".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени