Гибона избягал от мутри в Америка, дебеловрати го търсят да връща над 150 бона

21 Април 2019, 09:49


Синият идол Гиби Искренов избягал в Америка заради натрупани борчове, твърдят близки до бившия футболист. 56-годишният Гибон затънал до гуша в дългове у нас, дочу HotArena. И по тази причина му се наложило спешно да бяга при близките си зад океана, за да се спаси от мутрите, натоварени да му вземат парите. Говори се, че става въпрос за над 150 000 лева, натрупани от Искренов с лихвите. Покрай бягството на Гиби му се наложило да се разведе с последната си жена Кремена, за да не й се налага тя да му връща дълговете.

Искренов духна към САЩ още в края на миналата година, като първоначално намери пристан при първата си съпруга Алина.

Двамата посрещнаха заедно празниците в близкия до Вашингтон град Филомонт, където тя живее още от времето, когато Гиби играеше за местния „Уортхогс”. Тъй като обаче Алина не била готова да подновят връзката си, Искренов заминал за канадската столица Отава, където се установил при свой приятел. „Все още е там, макар че пътува и до Щатите, за да се види с Алина, дъщеря си Настя и сина Георги”, сподели негов близък. Според него в момента бившият футболист бил при първата си жена, без да е ясно дали ще остане за постоянно при нея, или ще стяга куфарите отново за Канада.

Гибона въобще нямал никакво намерение да се връща в България, тъй като тук го чакали дебеловрати събирачи на дългове. Тъй като имал лошо кредитно досие пред банките, на Искренов му се налагало да взима пари от нелегални лихвари. Само че забавил плащанията, натрупал наказателни лихви и нямало начин да върне парите. Подгонен от мутрите, Гиби си събрал набързо багажа и се изнесъл към Америка. 

Последната му съпруга Кремена не страдала много от раздялата, тъй като й писнало от непрекъснатото пиянство на разюздания Гибон. „Аз се отказах от борбата с алкохола преди половин година. Той продължи да се бори с него при децата си и бившата си жена в Америка. Имаме прекрасни отношения и сме добри приятели”, казва Кремена, която се омъжи за Гиби преди три години. Тя вече си е върнала старата фамилия Ангелова и продължава да живее в Стара Загора, където ръководи един от трите клуба по художествена гимнастика. Жената си има и други дертове, тъй като страда от заболяване, което изисква скъпо лечение всеки месец. Затова склонила на бърз развод, тъй като в противен случай имало опасност мутрите да я накарат да връща борчовете на Искренов, пише "Уикенд".

Сега Гиби очаква да се закрепи при Алина, макар че бившата му съпруга все още имала едно наум дали да го прибира за по-продължително време. Бившата стюардеса от календара на БГА „Балкан” вече му сърба попарата, когато се разведоха през 90-те години. След това Искренов се събра с певицата Камелия Воче, която се оказа ученическата му любов. Двамата бяха заедно доста време, но накрая приключи с лют скандал. После Гиби се хвана с украинката Елена, но и там не прокопса. А разводът с Кремена показа само едно – Искренов не е мъж за продължителна връзка. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени