Гибона преспал със 7 жени в един ден

21 Април 2013, 17:00


Неизчерпаемото чувство за хумор на Божидар Искренов и успехите му на терена го правят любимец на футболните запалянковци. Гиби и до днес остава легенда с хвалбите си, че е натръшкал в леглото си седем фенки само за 24 часа, разбра HotArena.net.


„Хората ме обичаха, жените ме обожаваха, винаги е имало страшно много мацки около мен. Във всички барове ме посрещаха с отворени обятия, а с едно намигване цялата нежна тайфа се пренасяше на моята маса", разказва само част от подвизите си Гибона, който получава този си прякор още в училище заради сравнително ниския си ръст.


Във футбола влиза случайно, след като треньор на „Левски” забелязва как малкият Божидарчо прави няколко успешни отигравания по време на игра с приятели и го привиква в отбора.

Гиби Искренов е един от малкото известни български футболисти, позволили си да играят и за „Левски", и за ЦСКА, без това да помрачи техния ореол на футболни легенди.

Синята част от футболна България и до днес боготвори своя идол, който умееше да връзва по няколко защитника на фльонга. Самият Искренов винаги се кълне, че единствено „Левски" има място в сърцето му.

Личният му живот не се отличава от типично българския сценарий — голяма любов, сватба, наследници и развод и в момента Божидар и първата му съпруга Алина дори не си говорят.


Около Гибона винаги има много жени и това разбива брака му. На него ангелът му хич го няма, когато трябва да го пази от нежните изкушения.


Чувството му за хумор му докарва прякора „Радостта на народа“ и му позволява да се опълчи дори на известната футболна звезда Денис Родман по време на пребиваването му в „Базата”.

Гиби се забавлява искрено в „Къртицата" и като нищо може да спечели шоуто и обещаните хилядарки от продуцентите. А оттам — нататък ще се намерят достатъчно желаещи да споделят с Радостта на народа наградата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
555
преди 9 години
0
Prespal e sas 7 jeni za edin de ama v sanishtata si.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени