Гилотината на NOVA отсече главата на Ива Софиянска?! (Жената на Антон Божков е в немилост)

https://hotarena.net/skandali/gilotinata-na-nova-oseche-glavata-na-iva-sofiianska HotArena.net
Гилотината на NOVA отсече главата на Ива Софиянска?! (Жената на Антон Божков е в немилост)

Славните дни на Ива Софиянска- Божкова пред камерите на Нова телевизия са преброени. Това подшушнаха източници от кухнята на медията, след като и съпругът й Антон Божков се озова в ареста за пране на пари, пише сайтът Narod.bg

Той и Йоана Чолакова са обвинени в участие в престъпна група, ръководена от бащата на Антон - Васил Божков. А прокуратурата поиска постоянен адрес за Божков-младши.

Че столът под дупето на Ива Софиянска се клати, се заговори още след скандала с тъста й. А в момента въздухът около нея е още по-нажежен и мнозина смятат, че оставането й в Нова телевизия ще удари по доброто име и имидж на медията. Още по темата, можете да прочетете на Narod.bg


4 Коментара

Е и?

преди 4 години

Кви са тия гръмки заглавия,бе тъпаци?Дреме й на жената за телевизията,тя е с милиони.Подсигуренени са 100 поколения напред.

Коментирай

ха-ха

преди 4 години

Ми, що се вре постоянно на екран от години-тъпа,грозна с ужасен изказ и тембър,добре че оня Мондьо се навърта покрай нея да и налива акъл и да дава безплатни съвети и идеи!

Коментирай

......

преди 4 години

Хайде след нея и онова мазно и противно същество Мариян Станков – Мон Дьо

Коментирай

марго костас

преди 4 години

Крайно време е !Хич я няма, горката!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.