„Гласът на България“ спасил сестрата на Митко Цонев след опита за самоубийство

2079
12 Февруари 2018, 14:27


Дъщерята на актьора Коста Цонев - Теодора, която ще е сред участниците в новия сезон на „Гласът на България“, направи разстърсващи признания за опита си за самоубиство. В интервю пред столичен всекидневник тя споделя, че именно музикалното шоу е една от причините за бързото й възстановяване, след като миналата година посегна на живота си.

 

 

Певицата разказва, че нейна приятелка я убедила да се запише за участие, защото била категорична, че гласовите й възможности ще впечатлят треньорите на музикалното шоу.

 

 

Аз още не се бях върнала от Италия, но тя знаеше, че скоро се прибирам тук за постоянно. Тя започна да ме бомбардира със съобщения: Много ти се моля, страшно ти се моля, запиши се, ти имаш такъв глас, кристално пееш, имаш такъв слух, и т.н. Най-накрая си казах: Защо не?“, разказва Теодора.

 

 

Записах се онлайн, но когато ми се обадиха за първи път, за да ме поканят на кастинг, аз бях в болница, никак не бях добре - гласните ми връзки бяха разнебитени от тръбите, които в „Пирогов“ са ми слагали 4 дни подред. Заради тях не само че не можех да пея, а не можех и да говоря - само да шептя. Когато ми се обадиха за пръв път, бях в Александровска болница, и им казах, че ще се видим догодина, директно им отказах. Те обаче не се предадоха и ми звъннаха след това още 2-3 пъти. Питаха ме как съм и ми казаха, че са сигурни, че ще се оправя. „Ние много държим на вашето участие, защото знаем какъв артист сте“, ми казаха. Аз им бях пратила към документа за участие и линк към мой концерт от 2015 г. от най-известния джаз клуб в Рим с трима много добри музиканти. От екипа на предаването ми казаха, че след като са ме чули в този концерт, са разбрали веднага, че мога да пея. Тогава вече лъвското ми самочувствие се погали и казах окей“, допълва още певицата.

 

 

Тя споделя още, че благодарение на 10-годишния й син е още жива. Именно той я е открил, когато тя вече се е била наълтала с лекарства и е потърсил помощ. Впоследствие, след като е преминала лечение, тя му е обяснила съвсем честно, че е била в депресия и му е обещала, че повече никога няма да повтори постъпката си.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени