Гласили Михаела Маринова за „Евровизия“, в последния момент се отметнали! (Скандални подробности)

24 Април 2018, 12:12


Продуцентът Саня Армутлиева готвела свой артист за „Евровизия“ след миналогодишния успех на Кристиян Костов. Тя подала документи за участие на талантливата Михаела Маринова, узна HotArena.

 

Връзките наклонили именно към младата амбиция и всички от БНТ били убедени, че именно Михаела отива в Лисабон да представи България на „Евровизия“ 2018. Внезапното обявяване на новосформиралата се група „Equinox” и тяхното парче „Bones” дойде като гръм от ясно небе за Маринова и Саня, писа „Шоу“.

 

Двете дами кандидатствали с хубаво парче, а организаторите гарантирали успеха им. В прав текст им е обещано, че те ще се явят на конкурса и до последно Михаела и Армутлиева се готвели за голямата сцена в Лисабон. Тази година обаче чуждестранно жури избира песента и то се спря на четиримата младежи и Жана Бергендорф. При което Маринова рухнала.

 

Саня е била бясна на ръководството на БТВ и нежеланието им да са си взаимнополезни. Още повече се ядосала, че в състава на групата е неин бивш кадър – Жана. Миналата година заради изцепките на Бергендорф Армутлиева й прекрати договора и оттогава успешно бута напред Михаела. Уреди я да участва в „Като две капки вода“, откъдето младата изпълнителка си тръгна с първото място и голямата награда – лек автомобил.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени