Глория: Болно ми е, никога не съм казала лоша дума за колегите!

22 Април 2022, 17:00


Примата на попфолка Глория отвърна на удара, нанесен й от колегите й Кали и Тото от „СкандаУ“. Изпълнителката на „Крепост“ написа в социалните мрежи, че е разочарована и й е болно от обидите, които е прочела за себе cи от колегите, без да назовава имената им.

 

„Благодаря на моята вярна публика и на всички медии, които ме подкрепиха относно нападките на двамата изпълнители в тяхно интервю неотдавна! Обидно е и за моите фенове, защото те имат вкус и те решават какво да слушат! Разочарована съм и ми е болно, аз нищо лошо не съм казала за всичките тези години, не съм коментирала колега или неговата работа - това го няма в моя речник и е под достойнството ми!

 

Напротив, уважавам труда на всеки артист и зная през какво минават колегите, за да направят една песен и да я поднесат на аудиторията! Всеки има публика и свои хитове! С какво заслужих такова отношение?! Бъдете здрави, по-позитивни и постоянни в работата си!“, написа тя.

 

Звездата поясни, че ще забрави бързо лошите думи. Хиляди фенове на Глория я подкрепиха с мили думи под публикацията, пише „Телеграф“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Даниел
преди месец
0
Браво на Глория! Отново запазва достойнството си и отговаря културно на просташката злоба.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени