Глория на бунт срещу Ариа

20 Март 2023, 15:00


Феновете протестират срещу албум с обща снимка на певиците, искат корекция

Истински бунт сред феновете на Глория предизвика обложка на албум, на която примата е поставена до колежките Ариа и Диона. Изпълнителките фигурират заедно в сборно издание с песни „Хитовете на Пайнер“.

„Да сложиш Глория до Диона и Ариа си е чиста подигравка. Яница някак ще го преживеем“, гласи първият коментар, който се появи във фен групата на Глория. Според почитателите нейната кариера и опит са несравними с певици, за които трудно може да се каже, че имат хитове. И тяхното скандално поведение контрастира напълно на имиджа на Гло, който е градила през годините.

  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Емо
преди 2 месеца
-2
Има ли още кой да ги слуша тези прости селянки? 20 год. Чалгарски упадък.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Абсолютно съгласна!
преди 2 месеца
-6
Глория ИМА кариера. ИСТИНСКА кариера. С дългогодишен стаж, опит, богато СМИСЛЕНО СТОЙНОСТНО творческо дело, зад гърба си, Глория има име, ценз, реноме, история, отпечатък в този жанр, а и не само в този жанр, а като цяло в Българската музикална история. Глория освен истински ТАЛАНТ, гласови данни, история, творчество има и осанка, излъчване, поведение, тежи на мястото си и като изпълнител и като човек, като Жена, като ДАМА. СРАМОТА Е ИЗОБЩО ДОРИ ДА ПОПАДА В ЕДНО ПОМЕЩЕНИЕ ИЛИ НА ЕДНА ОБЛОЖКА С ТЕЗИ долнопробни, посредствени същества, които първо НЕ СА ПЕВИЦИ. Второ НЕ СА таланти. ТРЕТО ни са уважавани, нямат реноме, нямат стойност, нямат поведение, нямат излъчване, нямат талант, нямат творчество, нямат нищо. Това са едни посредствени чекнета, които ги записват , обработват и после си отварят устата на микрофона , чекнейки се по посредствените заведения, пред посредствена пияна, надрусана “ публика” , която каквото и да и сложиш там на сцената, все тая. СРАМОТА.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Така,така
преди 2 месеца
-4
Амиии да тези малки проститутки изобщо не трябва да се наричат певици.Срам и позор едната цинганка грозна,другата долен батал проституеси некадърни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени