Глория: Тръгнах от нулата, затова не ме е било страх

5443
29 Ноември 2020, 10:08


Глория май често препрочита „някои неща от биограгичната си книга „До последната усмивка”.

Примата на фолка даде повод за коментари след като през изминалата събота публикува снимка, на която позира с книгата на дивана в дома си. Певицата сподели, че си дава сметка колко истории е разказала и колко е забравила да спомене.

„В каква вихрушка съм била през всичките тези години и от нищо не ме е било страх! Всъщност човек, който е тръгнал от нулата, няма как да го е страх! На моменти се натъжавам, на моменти се развеселявам с този луд, щур мой живот, който обожавам! Само да съм здрава, аз и близките ми - ако знаете, какви планове имам още?!”, загана звездата.

И продължи с това, че стремежът към учене и надграждане, продължаването напред, въпреки трудностите, са пътят към успеха. „Да носиш позитивното в себе си - гордея се с това мое качество! И не се извинявам за това, че съм себе си. Да се стремя да се обграждам с хора, с които говорим на един език и гледаме в една посока... И как хора, които нямат полза от теб, сами отпадат от живота ти - няма какво да вземат и не си им удобна! Раче с асцендент Скорпион съм аз и за мен това е перфектната комбинация, иначе не бих оцеляла!”, сподели Глория.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди месец
-6
Да тръгне от нулата и да затъне в клоаката чалга явно за такива женици е гОлЕмо постижение.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Eklia
преди месец
-7
Каквото и да си говорим, Глория е една от най - големите звезди в България. Това е немалко постижение. Нещо което много хора нямат представа колко струва, но коментират. Дрежни души. Нека е здрава и да радва почитателите си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди месец
-8
Всички се раждаме голи,и нулата е нашия старт. Чудинката ми е към всички /в частност към Глория/,които прописват книжки за личните си истории?!! С какво неземно,необяснимо,феноменално е белязан живота ти ????? Израстваш,помъдряваш или оглупяваш според зависи от много фактори. Колко велика ,значима,гениална си има значение за семейството ти??? Тръгнала е Глория от нулата и обръщайки се назад се оказва.че пак е там.Само нарцисизмът и грандоманщината и са в пъти повече.И глупостта и да се мисли за богиня !!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди месец
-9
Гале от Две Могили, ти си тръгнала от 0, но далеч не си стигнала. Всеки който разбира от елементарна математика веднага би написал следното уравнение: 0 + 0 = 0
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени