Глория: Вирусът ми даде много уроци! Благодаря

1319
19 Януари 2021, 12:11


С емоционален пост в социалните мрежи Глория призна, че болестта я променя. Примата на попфолка е категорична, че коронавирусът дава уроци, пише „България Днес“.

 

„И когато излезеш от бурята вече нищо не е същото! Излизаш смирен, различен, повече от всякога човек, бяхме се самозабравили с тази глупава суета! Взех си уроците, плаках, видях се толкова уязвима и малка!

 

Склоняваш глава, благодариш на Бог за шанса, който ти дава за промяна и продължаваш напред, защото животът е прекрасен, семейството ми ме очаква и има нужда от мен, както и аз от тях! Не подценявайте вируса, бъдете бдителни! Пожелавам здраве на вас и вашите близки!“, пише Глория няколко дни след като бе изписана от ВМА.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Някой
преди 3 месеца
-1
Освен, че е безотговорна, данъци и здравни осигуровки никога не е плащала. За ботокс има, за здравни осигуровки - няма. Само че за да идеш във ВМА , преди това с години обикновените хора са плащали ЗО всеки месец, за да съществува изобщо ВМА . Та да може Глория да я приемат веднага, на вторият ден от заболяването. А са плащали точно обикновените хора, които не приемат във ВМА и на които е взела мястото. Които седят на стълбите. Как не ги е срам - не плащат данъци, а тичат в болниците ? Безобразие е , който го позволява !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 3 месеца
0
Е тя Галя Двумогилова не е виновна. Виновна е държавата, че го позволява. А държавата сме ние. Ако беше нормална държава Двумогилова щеше да се нареди на опашка при нормалните хора и щеше да отнесе такава глоба за нейното купонче, че 2 години пари за кафета нямаше да има. Но уви. Дръжавата наказва само бедните и безобидни хора, които и пари за залък хляб нямат. Мислете, идват избори.
Фигаро
преди 3 месеца
-2
За пореден път питам, ще има ли последсвия за купончето на Глория по време на коледните празници? Кой може да отговори на този въпрос или към кого мога да се обърна за повече информация?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Глория
преди 3 месеца
0
Ти не си малка! На 50 години си! Не си глупава, хитра си! И най- вече не си това за което се мислиш!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени