Глория за битката си с Ковид-19: Не знам как не умрях!

933
16 Май 2021, 11:00


Глория преминала не само през коронавирус, а и през мъчителни страхове за майка си и дъщеря си Симона, която тогава все още бе бременна с дъщеря си Галина, кръстена на известната си баба. Гласовитата певица прекара няколко дни във ВМА, след като не успя да се справи с коварния вирус сама в края на миналата година. Майка й Стефка също постъпила в болницата, но били в различни отделения, научи HotArena.

„Не знам как не умрях. Беше ми много трудно и тежко. Не можех да се оправя сама и потърсих лекарска помощ. Майка ми влезе в болницата два дни по-късно, но бяхме в различни отделения. Симона имаше грип, докато беше бременна... В един момент бях на колене и не знаех на кого да обърна внимание. Едва се събрах емоционално”, сподели Глория в тв интервю.

В този труден момент изпълнителката на „Крепост” се осланяла на лекарите, които полагали грижи за нея и майка й. Успокоявали я, че ще се справят с коронавируса. Подкрепата на почитатели и приятели също подхранвала куража на Глория. Примата на фолка изтъкна гримьора Мис Бони, с когото са близки от години, но тъкмо тогава се убедила в неговата искрена загриженост и всеотдайност като приятел. Той й помагал с всичко, бил неотлъчно до нея и семейството й. Носел й в болницата всичко, от каквото имала нужда, като правел същото и за майка й и дъщеря й Симона. Глория успяла да се мобилизира и в крайна сметка скоро преборила вируса и се прибрала вкъщи. Малко след това дъщеря й роди малката Галина и в известното семейство организира погача.

В такъв преломен момент, каза Глория, човек започва да си прави равносметки. В такъв момент разбира кой му е истински, верен приятел и заслужава да е в неговото обкръжение. Същото примата на пфолка написа в пост в социалните мрежи след като бе изписана от болницата и се прибра вкъщи. Тогава Глория призна, че с някои хора са си простили и преоткрили, но не посочи имена. Тъкмо за това се появиха слухове, че може сред тях да е и бившият й годеник. Оказа се, че не е така. „Иначе не съм простила на тия, на които си мислят всички. Аз, като сложа точка, слагам точка, а не многоточие. Но в съвсем друг аспект го споделих, принципно”, сподели певицата. Сдобрила се с приятели, с хора, с които са работели. Почувствала се добре. „Господ прощава. Коя съм аз да не простя, нали? Има една такава приказка”, каза русенката.

Днес тя е щастлива, че всичко това е зад гърба й и гледа само напред. Работи по нови песни. Няма търпение да се срещне със своята публика. Тази комуникация много й липсва. „Не гледам никога какво става назад. Много бързо мога да променя фокуса и да продължа напред. Това е, нося си го просто в себе си, в характера ми”, сподели примата на фолка.

Глория изтъкна, че си е взела уроците и даже загатна, че това премеждие като че не се появило случайно. Имало е защо, нещо е трябвало да научи, да разбере, да се смири. „Бяхме се позабравили в един момент. Всички. Хората си мислим, че сме безсмъртни, но не е така”, сподели Глория.

Внучката можело да й казва „баба”

Глория е съгласна внучка й Галина, кръстена на нея, да й казва Маминка Гло. „Изобщо не ми пука – маминка, баба... Дядо само да не ми казва”, сподели Глория през смях. Певицата помага в грижите за внучка си и често отменя майката Симона сутрин. „Хранене, памперси сменям, всичко правя”, каза Глория.

Тя е толкова всеотдайна баба, че дори изтъкна, че сега може да си позволи да позабави темпото в кариерата си, за да обърне внимание на внучката си. Глория припомни, че също е родила млада – едва на 23 г. когато стартирала кариерата си. Наложило се да оставя малката Симона на майка си още след 40-тия ден, писа Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 5 месеца
0
Стига сте дъвкали едно и също.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени