Голям СКАНДАЛ на сватбата на Софка и Гринго! Защо дизайнерката София Борисова се ИЗГАВРИ с певицата с това рокле за 100 лв.?!

https://hotarena.net/pod-pricel/goliam-skandal-na-svatbata-na-sofka-i-gringo-zashto-dizainerkata-sofiia-borisova-se-izgavri-s-pevicata-s-tova-rokle-za-100-lv HotArena.net
Голям СКАНДАЛ на сватбата на Софка и Гринго! Защо дизайнерката София Борисова се ИЗГАВРИ с певицата с това рокле за 100 лв.?!

Дизайнерката София Борисова, която представя себе си като „най-популярният и утвърден дизайнер в България“, буквално се изгаври с една от специалните си клиентки – Софи Маринова, видя HotArena.

 

Едва ли някой не е разбрал, че Софка и Гринго сключиха граждански брак на 5 февруари. Едва ли някой е пропуснал да се посмее на нелепата светло оранжева рокля, с която булката бе облечена. Всъщност всички имаха огромни очаквания към въпросната одежда, която накрая се оказа нищо особено.

 

Роклето е дело на София Борисова и това бе изтъкнато като акцент още когато фолк певицата обяви на всеослушание, че с Гринго ще се вземат официално. И в крайна сметка се оказа, че Маринова бе безумно облечена в един от най-важните си дни, а дизайнерката направо се е изгаврила с визията й.

 

В модните и светските среди са в шок от роклята, тъй като изглеждала като най-обикновен парцал на стойност не повече от 100 лева, да не кажем – 20, взет от Илиянци.

 

София Борисова дори беше шаферка на сватбата на Софи и Гринго и се очакваше да се постарае повече. Иначе портфолиото на дизайнерката е доста богато, професионализмът й – гръмко описан, а цените, срещу които предлага услугите си – предимно четирицифрени и нагоре.

 

В сайта си София определя себе си като „основател на най-известната модна къща, която от 25 години лидер на пазара за сватбени рокли в България“ и „всяка година тя представя сватбени рокли и вечерни рокли на изящни самостоятелни модни ревюта, които стават модно събитие номер едно в България“.

 

Борисова акцентира и върху успехите си в чужбина, но след тази гавра с роклята на Софи Маринова, не сме сигурни, че някой без притеснение ще се довери на услугите й.

12 Коментара

Светла

преди 5 години

Никой насила не е облякъл Софи Маринова в тази рокля. Нали тя си я избрала, ходила е на проби. Ако е искала друга рокля никой няма да я насили да облече тази.

Коментирай

кати

преди 5 години

Ами ако се беше облякла в някоя типична за етноса рокля,на какво щеше да прилича!Добре е направила ,че е избрала тази семпла под коляното рокля!И воала и е семпъл.........харесва ми! Защо някой да се е изгаврил с нея,чудесно и се е получило! Честито на младоженците,здраве и много любов им желая! Софка е свестен човек и голям професионалист.

Коментирай

111

преди 5 години

Изключително умно решение. Стилът е по-скоро Гетсби, явно не е била целта нито да е абитуриентка, нито прЪнцесаа. На мен ми допадна много основно защото не видях кавмъни сваровски и прочие цигании.

Коментирай

То

преди 5 години

А защо дизайнерката да е виновна? Софито сама си е избрала идеята. Жената само я е ушила. Софка не е като да има славата на модна икона.

Коментирай

така е

преди 5 години

точно....

Коментирай

oleee

преди 5 години

Mnogo ludi komentirat tuk.Pyrvoroklqtae nad glezena kato nedodqlana.Vtoro cvetyt e absurden.Treto modelyt e koshmar.Ako Sofka si beshe oblqkla noshtnicata shteshe da e po aktualna

Коментирай

съвет

преди 5 години

Софи Маринова дори да е невежа, София Борисова е можело да я посъветва, че изборът и е ужасен, а не да я направи на чучело.

Коментирай

Сестри Аджови

преди 5 години

Софче дай роклята след сватбата за новия ни клип

Коментирай

Баба Вуна

преди 5 години

Постригала ли се е или е перука? Не й отива тази прическа. Зорлем се е направила на бостанско плашило.

Коментирай

Denn

преди 5 години

На мен лично ми харесва, много е свежа. Изглежда приятно и адекватно. Да са живи и здрави

Коментирай

***

преди 5 години

Софи изглежда очарователно, свежо и мило. Нежни пастелни цветове, нюансите на цветята допълват и подчетрават този на роклята, която е класа! Възхитително! На този хубав ден да седне някой да грачи СЛАНДАЛ, ГАВРА, ЕВТИНО РОКЛЕ... Срам за вас! Оранджев парцал ви се привижда. Ха, кажете какъв цвят е роклята, оранжева не е. Това е високият стил, да не можеш да определиш цвета на дрехата, ама писачите само знаят да сочат с пръст на тях кич им дай, натруфеност, лъскаво. Ами като си примитивен роден и нищо не си научил е така. Софи се е доверила на професионалист и успешно. Да за живи и здрави младоженците.

Коментирай

вв

преди 5 години

София Борисова, успокой се драга..стига се защитава така ярсотно където свариш, излагаш се за втори път след рокялта скъпа хахахаа

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.