Голямо сърце! Миро търси майка кърмачка

13 Август 2021, 13:10


Топ изпълнителят Миро търси майки кърмачки за новородени и изоставени котета. Певецът призова за помощ хилядите си последователи в социалните мрежи, за да спасят новородените.

 

Миро качи на видеостори котетата, които са съвсем мънички и черни с леки бели краски. На снимката написа: „3 изхвърлени новородени котенца. Идеи какво да се направи? Майка кърмачка?“.

 

Трогателният жест на изпълнителя към животинчетата не остави безучастни много от феновете му. „Отношението на Миро към котенцата е достойно за пример", пишат повечето от тях, а други недоумяват как може да има хора, способни да изхвърлят беззащитните мъничета, обричайки ги на смърт. Няколко часа по-късно видеото бе изтрито от профила на певеца, което означава, че е намерил начин да помогне на новородените.

 

През последните месеци Миро е по-деен от всякога, а усмивката не слиза от лицето му. Последният албум на певеца „Мироглед" се радва на огромен успех, а по-голяма част от песните, поместени в него, се превърнаха в хитове и заеха първите места в класациите у нас. Освен с големия си концерт в София Миро радва фенове и с гастроли в цялата страна, пише „Телеграф“.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени