Гонят позорно от магазин режисьорката на „Воевода”

1951
11 Април 2020, 11:10


Зорница София е изгонена от голям магазин за хранителни стоки в Самоков, ожали се 47-годишната режисьорка на филма „Воевода” и актриса главната  роля.

Тя публикува подробно историята в официалния си профил във фейсбук:

"Този свят наистина има нужда от ревизия. От 18 дена живея с детето ми и  приятели в комуна на полето. За първи път от доста време излизам на пазар. В магазин в Самоков: плащам на касата, натоварена с покупки, за три домакинства, за да не ходят всички поотделно. Нареждат се плътно зад мен мъж и жена. На съседните каси молят хората да спазва два метра дистанция, на нашата каса - нищо подобно. Докато плащам с карта двойката почти ме избутва, взимам си касовата бележка и моля жената да се отмести малко, за да си взема торбите които вече са зад краката й, мъжът й кресва:
"Хайде ма, докога ще те чакам, няма ли да се разкараш най-накрая от тука?!". Питам касиерката защо не настоява да се спазва дистанция? Вдига рамене. „Аз какво да направя?". Излизам от магазина със сълзи в очите от обида и безпомощност, пише Зорница в мрежата. Случката се разиграва преди десетина дни. 

Зорница не крие възмущението си от манталитета на масата у нас.

Това е една от причините да работи по новия си филм извън граница. Тя сподели кадри от столицата на Кения Найроби,  където е заедно със съпруга си Петър Минчев. По-рано пред „Телеграф” Попганчева издаде, че реализацията на филма в чужбина е по въпрос, тъй като не знае дали ще успее да намери достатъчно средства. В това отношение явно й е провървяло, или поне така изглежда от красивите кадри заснети от самата нея. Продукцията ще носи името „Майка” и се  очаква се да бъде завършен до края на 2020 година.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
преди 2 месеца
-2
Касиерката не е длъжна да следи за дистанцията между клиентите.В големите вериги хранителни магазини по високоговорител непрекъснато тече информация да се спазват мерките за безопасност при коронавируса.Това,че госпожа режисьорката е попаднала на двама простака не и дава право да обобщава за манталитете на масата.Защото и тя е от нея.След като е възмутена да е контрирала неспазващите дистанция,а не да рони крокодилски сълзи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени