Горещата учителка Силвия Зубева си търси мъж в интернет, натиска ухажорите за сватба

9718
29 Април 2016, 12:00


Красивата учителка от 119 СОУ в София, която преди 2 години изпоти бащите на първолаците, изглежда е на зор със сериозните взаимоотношения с мъже, научи HotArena. 

Tя си търси постоянен в социалната мрежа, при това с цел брак. Силвия Зубева прикова вниманието с перфектно тяло, къса рокличка и красиво лице и буквално върна татковците в първи клас, пише "Всеки ден". 

Само за 2 денонощия тя получи над половин милион лайка на снимката, на която води децата към класната стая. Репортажи, интервюта и хиляди покани за приятелство във фейсбук последваха случайния кадър на фотографите, отразяващи първия учебен ден. И макар тогава да демонстрира скромност и притеснение от ненадейно сполетялата я слава, с днешна дата красивата учителка няма нищо против нея и кандидатите, които й носи тя. Още повече, че междувременно се е разделила и със сериозния си приятел, с когото се застрахова тогава срещу досадници.

Въпреки данните и интелигентността си бракът се оказал недостижима цел да Силвия. И тя започнала да си търси мъже в интернет сред тези, които редовно я ухажвали в мрежата. Зубева не пропуска да качи апетитна своя снимка по къси панталонки, поличка, кожени дрехи или друго описващо перфектното й тяло облекло. Събира стотици лайкове, основно от мъже, които не спират да й правят комплименти. Част от фотосите са на красиви места в България и извън нея, недостижими с учителска заплата.  

И макар и да сподели, че е шокирана, че разни непознати взели телефона от сайта на училището и звънели по тъмно с неприлични предложения, сега изглежда проявява по-голяма смелост. Изпитвала многобройните си кандидати с поне две седмици чат.  „Те откачат, защото строгата учителка с показалка е фетиш на много хора. А ако изглежда като нея…”, мечтаят кандидатите за леглото на Силвия.

Епистоларните свалки често избивали в реални. Близки до учителката разказват, че тя нямала тайни в секса. А напоследък й се случвало да стига до там чрез фейсбук. На феновете си от самото начало поставяла условие. Отношенията да започнат веднага и то със сериозен тон – съжителство, а след кратко време и брак. Ако след кратко живеене заедно кандидатът увъртал, бързо се прибирала в родния си дом в Ихтиман.

„Едва ли е защото има липса на кандидати или се съмнява, че ще се ожени. Просто е в тази възраст, в която на жените много им се иска, а пък и всеки ден работи с деца – нормално е. Мъжете обаче се стряскат и си бият камшика, независимо от качествата й в леглото и извън него”, коментират запознати.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Н
преди 5 години
0
Според мен написаното в статията е пълна глупост. Видно е, че жената е красива, умна и с професия достойна за уважение. Или автора се чуди какво да напише и кого да очерни или учителката е обект на изгаряща завист.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 5 години
0
Стреснати ли са мъжете? Я ги виж ти, какво има за стряскане, жената има хубава професия, готина е и иска да се ожени. Като се стряскат от такива жени, да не и пишат. То мъже останаха ли. След като са наясно, че иска брак, да не пишат такива, които не искат брак, много просто. Изобщо не е виновна тя. После защо европейците били застаряващи нации и жените не раждали деца. От кого да ги родят, от тези стреснатите ли?!?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени