Говорителката Инна Симеонова - милионерка (Емблемата на БНТ омъжена за крупен бизнесмен, има частна конна база)

08 Октомври 2021, 16:00


Инна Симеонова е сред емблемите на БНТ, но не крие огорчението си, че националната телевизия рядко се сеща за нея, узна HotArena.


За разлика от други тв дейци, режисьори и оператори, които тънат в бедност, говорителката е ударила джакпот в личен план и води живот на милионерска съпруга. Тя е омъжена за бизнесмена Красимир Кръстев, от когото има две вече големи дъщери - Инес и Красина. От края на 90-те бившата ТВ дикторка не работи на заплата, тъй като мъжът й й е подсигурил ежедневие на царица. За да не скучае, той сбъднал една от мечтите й и инвестирал огромна сума пари в нейна частна конна база - скъпо удоволствие, което дори мнозина аристократи по света не могат да си позволят. 


Инна и двете й щерки са запалени по конете. По-малката - Красина, дори е професионален състезател и жъне успехи в цял свят. Когато не се занимава с конната база, Инна пътешества по света като истинска милионерска съпруга. Любимата им дестинация с мъжа й е Тайланд, където отсядали в едни от най-луксозните хотели на острова. Въпреки, че преди време преживели цунами, те продължават да се връщат на същото място. 


Въпреки, че Инна е прехвърлила 60-те, тя продължава да изглежда като холивудска звезда. Тя отрича да е правила каквито и да било подобрения по лицето и тялото си. В последно време тя е драстично вталена, което най-вероятно се дължи на някоя строга диета, пише Ретро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лллл
преди 8 месеца
-6
Хубава и ерудирана , щом може да говори правилно и да не срича от екрана . Е, това е достатъчно да е съпруга и обичана и глезена от достоен и богат мъж . Тя заслужава !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
A,
преди 8 месеца
-10
Една обикновена говорителка стана евродепутат, че и действащ вицепремиер.Така е в телевизиите,те са трамплин.От дивана на екрана и после ориентация към някой бизнесмен.Затова е и този наплив от''синоптички" и подобни излишни по телевизорО.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени