Гръцката звезда Темис Адамантидис пребивал до смърт българската си съпруга

05 Юли 2022, 15:00


Известният гръцки певец Темис Адамантидис е пребивал българската си съпруга Анастасия Стефанова.

Това обяви самата тя пред местните медии. Повод за признанията й стана арестът на бившия й мъж, пребил колежката си Барбара Кирки миналата седмица. Изпълнителят бе пуснат в събота по обяд с ограничителна заповед да не я доближава на 100 метра, както и да не й звъни по телефона, нито да й праща съобщения.

Барбара е била пребита до смърт от Темис заради мобилен телефон. „И аз, която съм майка на неговите деца, също съм преживявала такива инциденти пред очите на непълнолетните ни деца“, каза Анастасия Стефанова. Тя обясни, че в миналото се е обръщала към властите, когато са се случвали инцидентите. „Удари ме и излезе от къщата, извиках полиция, децата плачеха”, описа нашенката. Тя е завела дело срещу него, но то не е стигнало до съда заради пандемията. Затова се е принудила да си вземе децата и да се прибере в България, където живее през последната година.

Анастасия разкрива още, че певецът е бил напълно безразличен към наследниците си, нито пък им е давал пари. „Псувал ме е, псувал е и децата, особено това, което е на 12 г.“, изплака българката. Тя говори и за пристрастеността му към хазарта. „Нелегалните гонки с мотори са му слабост, срещах го там и денем, и нощем“, добавя още жената. „Познавам и съпругата му, и децата им. Не знам дали им е давал пари, но съм виждала да ги води на излет. Много съм изненадана от случилото се, тъй като не съм го виждала дори да повишава тон, толкова е спокоен. Барбара също съм я срещала, изглеждаха толкова влюбени, но не мога да знам какво става в къщата им“, коментира гръцката певица Саса Баста, писа "Телеграф".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Greece
преди месец
-1
Това е ежедневие в Гърция! Да не говорим, че в Атина наркотиците са начин на живот, а пък тия от островите не знаят какво е цивилизация! Девоъки... внимавайте и срушайте от време на време майките си!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
0
При първият шамар,взимаш си децата и си тръгваш.Не го ли направиш ще последват още и те така тормоз.Никой не заслужава да търпи това.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди месец
0
Личи му по физиономията, че е такъв. И че се прикрива умело сред хората, които разбира се ще го мислят за добър човек. Двуличник. И на нея и личи стреса на лицето - не може да се усмихне, а и не иска. И в България е пълно с такива мъже.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени