Графа бил пророк! Открил дарбата си след ухапване от змия, предсказал смъртни случаи

1930
26 Март 2018, 12:00


„Отборът ми ще победи, сънувах го!“ – тези думи са на най-успешния млад музикален продуцент Влади Ампов – Графа, който в момента участва в шоуто „Гласът на България“ по БТВ, узна HotArena.

 

Изпълнителят на „Дим да ме няма“ е част от журито с отбор в предаването. „Моите хора имат от всичко, което може да ги направи звезди. И тази година смятам, че ще спечеля аз, без да обиждам колегите“, казва Графа.

 

Звездата от години се слави с пророчески способности. Любимецът на тийнейджърките често изпадал в особени състояния и в тези моменти можел да разбули тайни, които иначе не са във възможностите на простосмъртните, разказват колегите му. Съвсем като пророчицата Ванга той познавал какво може да се случи в близко бъдеще, но голяма част от способностите му минавали през сънищата му, писа „България Днес“.

 

Певецът открива случайно дарбата си преди години, когато сънува ужасяващ сън как го хапе змия. В непробудно състояние усетил всичко това тогава силно и цветно, сякаш се случва в действителност. В съня му влечугото не искало да го пусне и впивало отровните си зъби в кожата му. Всичко било изключително реалистично и толкова стряскащо, че дори се събудил. Сънувал и някакви цифри, които не запомнил.

 

Два дни по-късно се случили две нещастия едно след друго в семейството му. Починал дядо му, а баба му след него получила инфаркт. Първоначално Влади не свързал събитията, но един ден му припаднал съновник и го отворил на съня, който го притеснил. Там пишело, че ухапване от змия означава смърт и нещастие. В този момент Графа осъзнал, че е предусетил трагедиите, дори е видял точно кога ще се случат, но не обърнал внимание. Оттогава започнал да развива страх от лоши сънища.


Актуална мода от WomanShop! Ето от къде пазаруват популярните жени в БългарияКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени