Гръм в рая: Богаташът Мони Филипов заряза Алисия

https://hotarena.net/laifstail/gram-v-raia-bogatashat-moni-filipov-zariaza-alisiia HotArena.net
Гръм в рая:  Богаташът  Мони Филипов  заряза Алисия

Алисия няма никакъв късмет в любовта. Фолк дивата ближе любовни рани, след като за пореден път бе зарязана след дългогодишна връзка. Богатият и желан ерген Симеон Филипов ненадейно е зарязал кака си Алисия, въпреки че отношенията им бяха на път да прераснат в брак, научи ексклузивно „Уикенд“.

 

Певицата от Вакарел е съкрушена, след като изпусна и този заможен мъж. Именно факта, че вече е сама, а няма половинка до себе си, е провокирало бившата на Валери Божинов да се втурне по участия. Според наши източници, двамата са си казали „чао” още в края на миналата година.

Докато беше обвързана с Мони, както го наричат приятелите му, певицата ходеше само на 1-2 участия седмично, които бяха внимателно подбрани. Богатото гадже я издържаше повече от 2 години и изпълнителката нямаше потребност да се бъхти по участия сред надрусани пубертети и наркодилъри до 4 сутринта, а предпочиташе да е до него и да го следи да не й кръшне. Симеон Филипов подари на брюнетката скъп джип, който не е ясно дали си е прибрал след края на отношенията им. Припомняме, че Симеон бе добър приятел на бившия партньор на певицата Жоро Бирмата, който изчезна и все още се издирва от Интерпол.

Днес Ася, както е истинското й име, явно го е закъсала за пари, защото се втурна по участия и поема всички предложение й ангажименти. Освен това звездата на масовия жанр влезе и в новия сезон на „Като две капки вода“, като причината отново е това, че е останала сама.

„Най-голямата ми любов е шоколадът“ – заяви във визитката си Алисия, като така само затвърди слуховете, че вече не е обвързана.

Фолк фурията на няколко пъти открито е признавала, че мечтае да се омъжи. „Ако някой добър и грижовен мъж ми предложи брак, бих приела на драго сърце. Мисля, че е време да създам семейство“ – правеше си устата Алисия, но все още не може да намери такъв мъж, който задължително трябва да е и богат. Вакарелката си пада предимно по по-млади господа, досущ като своята колежка Мария. Но за разлика от Отварачката, която се омъжи цели 3 пъти, Алисия само си губи времето във връзки, като с никой от мъжете си не може да стигне до олтара. Това е и голямата й болка. 38-годишната певица се надява покрай „Капките“ отново да се нареди в топ актуалните имена, да я затрупат с покани за участия и така да срещне подходящ заможен мъж, с когото да вдигне сватба. Факт е, че тя изглежда доста добре и най-вероятно много скоро ще си намери подходяща половинка.

9 Коментара

007

преди 2 години

Тая са я минали всички боклуци с пари

Коментирай

А,

преди 2 години

Започнал я е Шиши Гущеров,подарена му от дъртия гущер още в пубертета да го направи мъж,но му е направил мечешка услуга.Защото го е научил на проститутки даже два пъти се жени за такива.

Коментирай

гювендия

преди 2 години

долна пача и тоя балък я разбра каква курветина е

Коментирай

пепи

преди 2 години

Жоро Бирмата се разхожда в мола а Мони Филипов си взе джипа и сега Ася Дойчинова джитка със стара трошка

Коментирай

Стефи

преди 2 години

Егати бричката преди 3 дни я видях на участие дойде с новата S-clasa зани си е добре финансово тука се пишат само измислени съчинения.

Коментирай

Нони

преди 2 години

Горката глуповата певачица...Така е - чалгата убива мозъчните клетки.

Коментирай

Мони

преди 2 години

Редно е и аз да кажа истината хванах я на калъп с мъжа на Емилия с когото уж бяхме приятели и я изхвърлих от имението в Драгалевци.Сега нека си ходи в Ихтиман където и е мястото на тази ромска перла.

Коментирай

ник

преди 2 години

и азбях на участие но не видях да кара скъпа кола качи се на някаква вехта кола

Коментирай

Помним

преди 2 години

Едно време обясняваше какви златотърсачки са Златка и Николета, а като теглим чертата, Ася все се бута при милионери- Гущеров-младши, Валери, Ники Михайлов, Бирмата, този господин, едва ли е само късмет и съдба.:)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.