Гринго подозира Софка в изневяра! Използвал ли е певицата за пари?!

29 Юли 2019, 12:01


Бившият мъж  на Софи Маринова Гринго намекна, че трети човек може би е причината за раздялата им, узна HotArena.

 

Мускулестият мъжага подозира ромската перла в изневяра. Само така той си обяснява странното й поведение и нейното категорично решение да се разведат броени месеци след сватбата им.

 

На въпрос на негов фен в социалните мрежи дали Софи го е зарязала заради друг мъж, той отговаря лаконично: „Дано не“. Тодор подчертава, че Софи е тази, която го е зарязала. След раздялата Гринго заминава за Германия, където претърпя катастрофа, писа „България Днес“.

 

Той се завърна у нас, за да се лекува, макар че няма сериозни травми, но ще се рехабилитира за около месец. След което най-вероятно отново ще отпраши за Германия, тъй като тук нищо не го задържа.

 

Именно в Берлин преди 4 години съдбата среща Софи и мачото. По това време той работел като охранител в местно заведение. Двамата се залюбили по време на престоя й в немската столица. За кратко време Софи успява да го убеди, че си го прибира в България. Откакто е тук, той разчита на нейната издръжка, вместо да си намери работа и да допринася за семейния бюджет. Най-вероятно я е използвал, както си мислят и родителите й.

 

Софи все си глези мъжете – подаръци, екскурзии, купува им дрехи, всичко. Как няма да искат да са с нея?“, сподели майката на Маринова и добави, че всичките й мъже до този момент са „голтаци“ и й пожелава следващият да е богат.

 

След развода Гринго си тръгнал както и дошъл – гол като пушка, затова най-вероятно няма да се задържи дълго в България.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 3 години
0
Май само с първия беше по-различна ситуацията, бащата на сина и. Той поне работеше с нея, по музиката и. С неговата подкрепа тя стана известна и успешна. Разбира се, че те си има и талант. Но той наистина беше навътре в кариерата и и я водеше и подбутваше по звездния път.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
George1
преди 3 години
-1
Тия гнусни цигани май си плащат за да пишат постоянно за тях.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени