Гриша Филипов с тайна внучка в САЩ (Лъчезар Филипов едва сега призна, че има незаконна дъщеря, не е говорил никога с нея)

04 Септември 2020, 15:19


Семейна драма тресе родата на видния БКП функционер Гриша Филипов, узна HotArena.


След 40 години мълчание се оказа, че покойният министър-председател на България им тайна внучка в САЩ, която едва ли е наясно с биографията и кръвната си връзка с прочутия комунистически деед, починал преди 26 години. 


Синът на Гриша Филипов - проф. Лъчезар Филипов, който изследва НЛО, едва сега призна, че има незаконно дете, за което никога не е говорил. "Истината е, че имам дъщеря, която е от брак, който не признавам. Не говоря за него, защото за мен тази връзка нищо не означаваше. От нея имам дъщеря Величка. Носи името на моята майка и в момента живее в Щатите. Вече сигурно е 40-годишна, но не поддържам връзка нито с нея, нито с майка й", разкри астрофизикът. 


Професорът потвърди, че е признал дъщеря си навремето, но в последствие с майката на наследничката си се скарал жестоко и се отказал от двете. Тайната внучка на Гриша Филипов наистина живее в САЩ, в градчето Форт Лоутън Бийч, щата Флорида. Пред американските си приятели тя е известна като Вили, не като Величка, а фамилията й не е Филипова като на известния й дядо, а Елингър, на съпруга й. 


По професия е агент на недвижими имоти, занимава се с фотография и спасяване на животни в беда. Заедно с мъжа й нямат деца, но се грижат за няколко кученца. От българските си роднини Величка поддържа връзка единствено с братовчедка си - писателката Людмила Филипова, която пък от години е скарана с чичо си Лъчезар Филипов, пише Ретро. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени