Гришо отряза фенка, която му предложи брак: Взет мъж съм!

29 Юли 2022, 15:00


Най-добрият български тенисист Григор Димитров направи изненадващо признание в интервю за официалния профил в „Инстаграм" на турнира във Вашингтон, където Гришо ще започне участие в края на следващата седмица. Пред камерата хасковлията разказа няколко интересни неща, но с едно от тях сякаш разочарова всичките си фенки.

Една от тях му зададе въпроса: „Ще се ожениш ли за мен?“, но Димитров я разочарова с думите: „Взет мъж съм!". Докато казваше това Григор определено изглеждаше много влюбен. Както е известно българинът ходи с Лолита Османова от известно време. Думите му в интервюто потвърждават информацията на, че Гришо е готов да направи голямата крачка в отношенията си с рускинята и да й предложи брак.

Григор разказа и за получен съвет от своята майка Мария, който никога няма да забрави.

Преди години, когато започнах да играя тенис като дете, майка ми каза: „Григор, не ме интересува дали ще станеш най-великия шампион на всички времена. Важно е да си добър човек преди всичко“. Това ми се е запаметило в главата. Трудно е да си най-добрият приятел, най-доброто гадже, най-добрият син. Но трябва да се стараеш“, сподели още Димитров.

Той отговори шеговито и на въпрос защо е толкова красив: „Къпя се по пет пъти на ден, бръсна се, ходя малко на масаж. Може би за това съм толкова хубав.“

В интервюто си пред социалната медия Григор говори не само за личния си живот, но и за тенис.

„Направих добра почивка. Този път наистина го постигнах. Чувствах се много добре в последните 10 дни. Исках да превърна негативните мисли в позитивни. Турнирът във Вашингтон е страхотен. Всеки е приятелски настроен. Много е забавно. Наистина този турнир се отличава", каза Григор.

„Тази година направих много силен сезон на клей. Но аз не го гледах от тази гледна точка. Вече не мисля много за настилката. Дали тревата, твърдото или клея ми пасват най-добре? Това може би идва с опита, който придобих през годините", добави най-добрият български тенисист.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лили
преди 2 седмици
0
Селянин със сламена шапка ... и колело за 15К ( това е от друга статия) ахахахаха. Да коментират само хора от провинцията - демек селяни!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До hehe
преди 2 седмици
0
Кой ли може да разбере вас, селските дребни душици…???? Не видях никъде сарказъм! Явно за вас от село “ сарказъм “ е Модерна дума!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До hehe
преди 2 седмици
-3
Не ме разбра, hehe! Селото никога не ми е било по вкуса, нито по рождение, но вие от селото, както хасковлийското селтаче, няма никога да избягате!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hehe
преди 2 седмици
-5
разбрах те прекрасно, пиле. Но гражданското в теб и вродената ти интелигентност не ти позволяват да различиш иронията и сарказма :)
Мнение
преди 2 седмици
-4
Човек може да избяга от селото, но селото не може да избяга от човека…!!!! Ако ме разбирате!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hehe
преди 2 седмици
-5
разбираме, че не си успяла да напуснеш селото, да.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени