Грозна сцена: Шеф Виктор Ангелов се сби със сервитьор пред клиентите си (Подробности за сеира, ще ходят и на съд)

29 Юни 2017, 12:53


Изтънченият кулинар Виктор Ангелов, който доскоро се изявяваше като жури в предаването „Мастършеф”, е имал физически сблъсък със сервитьор в собствения си ресторант, научи HotArena.

 

Заведението от доста време събира отбрани клиенти с кулинарните си изкушения и се пръсва по шевовете от посетители, но преди седмица стана арена на грозен сблъсък.

 

Клиентите на ресторанта станали свидетели на скандална изцепка на един от сервитьорите, който се нахвърлил с юмруци върху началника си пред смаяните им погледи. Случката се разиграла преди десетина дни в пиков час, когато ресторантът, както винаги, бил претъпкан. Изнервеният шеф Ангелов сновял между масите и мърморел на подчинените си, че не се справят добре с работата – някои клиенти чакали поръчките си вече 40 минути, други мрънкали заради бавното обслужване.

 

За какво ви плащам?! Размърдайте се малко! Хайде по-живо!”, юркал сервитьорите популярният кулинар. Всички безропотно понасяли нарежданията му, но в разгара на вечерта един от келнерите не издържал и хвърлил таблата си върху Виктор. Агресивният акт бил придружен със звучни псувни и юмручни удари - докато осъзнае какво се случва, шеф Ангелов вече бил цапардосан от келнера. Все пак той успял да се изправи и да отвърне на нападателя си, а покрай физическата им разправа хвърчели супи и десерти из целия ресторант.

 

Добре, че се намесихме и ги разтървахме, че иначе последствията щяха да са много по-сериозни. Момчето изглеждаше силно разгневено. Очевидно чашата на търпението му отдавна бе преляла, а може би бе употребил и алкохол”, разказват свидетели на грозната сцена.

 

След като ги разтървали, сервитьорът демонстративно напуснал заведението и заявил, че повече няма да му видят очите, а Виктор Ангелов се заканил, че ще го съди за нанесените щети. Клиентите се разотивали - някои гласно изразили разочарованието си, други застанали на страната на шеф Ангелов и само цъкали с език.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мими
преди 4 години
-2
Хаха големи простотии пишете.Нищо общо
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени