Грозно! Измамник се прави на Орлин Горанов в нета (Гери Турийска си чатила с него, мислейки го за истинския)

559
30 Април 2020, 13:09


Менте Орлин Горанов броди из мрежата Фейсбук и си чати с куп известни личности, видя HotArena.


Измамникът е използвал редица снимки на известния певец и профилът определено изглежда доста достоверен. Именно това е причината много от известните у нас да повярват в достоверността му и да го приемат за приятел. Сред тях се оказаха Ваня Джаферович, Гери Турийска и много други. 


Гери дори сподели в нета, че преди няколко дена си е чатила с въпросния профил, мислейки, че от другата страна е именно Орлин Горанов. Оказва се обаче, че нито Орлин, нито семейството му знаят за съществуването на измамния профил. Веднага щом стана ясно обаче всички известни, начело с актьора Димитър Баненкин докладваха измамата и съвсем скоро се очаква въпросният профил да бъде изтрит от мрежата. 


Менте Горанов дори си е позволил да направи класация на младите поп изпълнителки, като изразява пристрастието си към Веси Бонева и Михаела Филева, пише Телеграф.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Опит за реклама
преди 2 месеца
0
Тъпо....Освен Орлин Горанов останалите са ниска проба гостоприемници
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 месеца
0
Телефонът е измислен доста отдавна,та се и усъвършенствал достатъно,но щом някой люде предпочитата ФейсКлюк за комуникация могат да очакват неочакваното.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени