Грубо! Гала и Ромина Тасевска правят магии на Мис България да погрознее

21 Юли 2022, 11:37


Мис България 2010 се гъбарка с Мис България 2020 – и това доживяхме! В „На кафе“ водещата Гала и нейната панелистка и бивша носителка на титлата „Мис България“ Ромина Андонова-Тасевска взеха на подбив Венцислава Тафкова в импровизиран скеч.

 

Облечени като вещици, дамите правят магия на Мис България, за да погрознее. Така те щели да имат по-голям шанс с мъжете, а самата миска – ще си остане сама, тъй като мъжете си търсели „сериозни жени“.

 

И за децата стана ясно кого визират в скеча от „На кафе“ - единствената Мис България, която в момента си няма гадже или съпруг, е Венцислава Тафкова. Зрители обаче недоумяват защо Ромина Тасевска, която също е носителка на короната, се подиграва по този начин с титлата.

 

„Застаряваща миска и водеща, наближаваща 60-те, се правят на вещици, които си търсят мъже! Що се излагат така тия двете?!“, коментират зрители нелепия скеч.

 

Дали пък не се задава студена война между бившите носителки на титлата и миските от новото поколение? Предстои да разберем!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аман
преди 2 седмици
0
Тоца номер 2 е таз измислената пишман мис незнамкоя си
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Явор
преди 2 седмици
0
Магията е подействала като гледам
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Въпросната
преди 2 седмици
0
Явно плаща за да пишете тъпотии за особата и през ден. Нито някой я знае, нито е интересна. Даже не мога да я запомня как изглежда , не ми и трябва.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени