Гущерова цял месец крила, че има син! Кадри от погачата потвърдиха новината, че малкият е адаш на кака си Анелия-Добромира (Снимка)

3060
03 Декември 2020, 18:00


Панически страх от зли очи е накарал Светлана Гущерова цял месец да крие, че е станала майка на второ дете, научи „Уикенд”. За раждането на сина й от Христиан Гущеров се разчу в средата на ноември, но преди дни стана ясно, че детето е дошло на бял свят много по-рано – още в средата на октомври. Миналата седмица семейството направи погача за 40-ия ден от раждането.

След като сподели публично, че е родила син на мъжа си Христиан, гордата майка категорично отсече, че никога няма да каже точната дата, в която това се е случило. Тя отказа да обяви и името на детето. Но, както често става, човек си намира такива приятели, че да не са му нужни врагове. Една от най-близките приятелки на Светлана – Моника Валериева, разкри и двете тайни около бебето, които майката държеше да се знаят само от най-близките й хора. На всичкото отгоре показа и новия дом, в който младото семейство се нанесе заедно с двете си деца.

Моника бе сред малцината, поканени в дома на Гущерови, за да отпразнуват 40-ия ден от раждането на момченцето и да го „орисат”, както повелява старата българска традиция. На събитието са присъствали едва шестима души, като в това число се включват и родителите на детето. Моделката не издържа да не се похвали с подобна привилегия. Тя снима богата трапеза и луксозния интериор на новата къща и публикува видеото на страниците си в социалните мрежи. По този начин всички, които се интересуват от темата, разбраха, че семейството е празнувало 40-ия ден от раждането в края на ноември, от което следва, че самото раждане е било към средата на октомври. Точните изчисления спрямо датата, на която Моника пусна записите, показват, че детето е проплакало на 18 октомври – неделя, почти месец преди майката да разкрие за съществуването му. Известно е, че тя се е допитала до астролог, който е препоръчал датата и часа на раждането. Не е известно колко е платила в столичния Майчин дом, за да направят планирана операция за раждане в почивен ден и то изчаквайки определен час, в който бебето да бъде извадено на бял свят.

Вече е ясно обаче как се казва синът на Гущерови. Благодарение на записите на Моника Валериева бе потвърдена новината на „Уикенд”, че бебето носи името на своя богат дядо Добромир. Това се вижда от курабийките, тортата, погачата и останалите лакомства, с които са се черпили домакините и гостите на тържеството. Всичко е нашарено с името „Добромир”.

Любопитно е, че сестричката на момчето, която се роди през пролетта на миналата година, носи името на същия дядо, но в съчетание с името на свекървата – Анелия-Добромира. Според клюкарите, и двете деца са кръстени по този начин с една-единствена цел – родителите да се подмажат на свекъра-милионер, пред когото отдавна са в немилост. Фактът, че семейството вече живее в нова къща, вероятно означава, че стратегията започва да дава резултати.

Друга любопитна подробност е, че преди време отново Моника Валериева стана причина да се разкрие друга информация, която Сватлана уж ревниво пазеше. Става въпрос за датата на сватбата й с Христиан. Младоженците споделиха за големия ден само с поканените на тържеството. Но приятелката им Моника публикува своята покана в социалните мрежи и по този начин разбули мистерията, научи HotArena. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кристина
преди 4 месеца
-1
ПЪРВО ДЕТЕ: Анелия- Добромира- всички ще й казват Ани ВТОРО ДЕТЕ: Добромир- всички ще му казват Доба, Добри или Добчо, можеше да го кръстят директно Добри... ТРЕТО ДЕТЕ предлагам да е: 1. ЗА МОМИЧЕ- Христиана- Куна (майката на Гонзовица се казва Кунка) или Валентина- Христиана (баща й се казва Валентин) или Христиана- Добромира или Добромира- Христиана или твърде пренебрегващото за Гущерови, ще рискува да вземат да спрат да я издържат- Куна- Валентина 2. ЗА МОМЧЕ- Христиан- Костадин (мъжкото на Кунка) или Христиан- Добромир или Христиан- Валентин или отново риска да я разкарат- Костадин- Валентин или топа на топа: Христиан- Добромир- Костадин- Валентин - първото дете с 4 лични имена ХАХАХАХХАХАХХАХХАХХАХАХХАХА това е турски сериал
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кристина
преди 4 месеца
-1
ПЪРВО дете: Анелия- Добромира- всички ще й казват Ани ВТОРО дете: Добромир- всички ще му казват Доба, Добри или Добчо, можеше да го кръстят директно Добри... ТРЕТО дете предлагам да е: 1. за момиче- Христиана- Куна (майката на Гонзовица се казва Кунка) или Валентина- Христиана (баща й се казва Валентин) или Христиана- Добромира или Добромира- Христиана или твърде пренебрегващото за Гущерови, ще рискува да вземат да спрат да я издържат- Куна- Валентина 2. за момче-..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кристина
преди 4 месеца
0
Първо дете: Анелия- Добромира- всички ще й казват Ани Второ дете: Добромир- всички ще му казват Доба, Добри или Добчо, можеше да го кръстят директно Добри... Трето дете предлагам да е: 1. за момиче- Христиана- Куна (майката на Гонзовица се казва Кунка) или Валентина- Христиана (баща й се казва Валентин) или Христиана- Добромира или Добромира- Христиана или твърде пренебрегващото за Гущерови, ще рискува да вземат да спрат да я издържат- Куна- Валентина 2. за момче- Христиан- Костадин (мъжкото на Кунка) или Христиан- Добромир или Христиан- Валентин или отново риска да я разкарат- Костадин- Валентин или топа на топа: Христиан- Добромир- Костадин- Валентин - първото дете с 4 лични имена ХАХАХАХХАХАХХАХХАХХАХАХХАХА това е турски сериал
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
То ако не бяха пластиките и Гонзовица щеше да се крие....
преди 4 месеца
-1
Показни свине!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 4 месеца
-1
Айде стига с тази шматка сте ни занимавали!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени