Гущерови празнуват хартиена годишнина

https://hotarena.net/laifstail/gushterovi-praznuvat-hartiena-godishnina HotArena.net
Гущерови празнуват хартиена годишнина

Хартиена годишнина от сватбата си празнуват семейство Гущерови. Светлана и Християн отбелязаха втората година от брака си, научи HotArena.

Навръх празника Хриси отбеляза и своя 32-ри рожден ден. Празникът е двоен за семейството, а бившата плеймейтка не пропусна да поздрави възлюбения си в социалните мрежи, пише „България днес”.


Измина още една година от безграничната ни нестихваща любов. Любов, която ме промени, любов, която ме прави силна, любов, която ме дари с най-прекрасните и истински моменти”, обяснява се в любов Светлана.
 

12 Коментара

Тия на нищо не приличат

преди 3 години

Освинването е пълно при ГРуХИ, а силикона у оная ГРОТЕСКА изтича от ушите! Добре е да се скриете и да не показвате ЗУРЛИТЕ!

Коментирай

Ужас

преди 3 години

Не мога да разбера Зашо си честитят някакви поводи при положение че живеят заедно? Просто не разбирам, тези действия са напълно лишени от логика. Нали на живо ще му честитиш, за какво ти е да го правиш в инстаграм? Айде разбирам да живеят в други държави, далече един от друг, но ...

Коментирай

Тежка трагедия увита в станиол

преди 3 години

Недорасляк-психар и труженичка! И то с толкова усилия и финанси от страни....Насила, хубост! Ама почти ...Ебаси хорър двойката

Коментирай

:)))

преди 3 години

Безграничната и нестихваща любов и на двамата е единствено към куфарните пари на стария Гъщеров.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Абе те и с онази отварячка с две ва*ини празнуваха някакви хартии, но видяхме какво стана.

Коментирай

ntrtt

преди 3 години

Тази го върза с дете, но и това не е гаранция. Като я хване сърбежа и може да прегреши, защото Хрриси нито е с голям, нито е голям любовник. Както знаем и двете с Мара са били с доста мъже и се иска яко порене. Мара е смела и като я позасърбя се почеше с друг, но тя с пеене и други работи си изкарва добри пари и може да се справя и без Хрриси. Светлето не смее да кръшне и вечно е в напрежение да не й бият шута. Стара е за занаята,който практикуваше и цената й ще е много малка. А Хрриси си сменя жените, но Азис не.

Коментирай

.

преди 3 години

Каква е тая история с Азис? Преди Мария,докато му беше жена бяха първи приятели с Азис,сега пък със Светлана е голям приятел

Коментирай

баба гуси

преди 3 години

двамата се поебват не знаете ли

Коментирай

Колко трогателно

преди 3 години

Ривъ!

Коментирай

Сова

преди 3 години

Светланке,много лигаво!! Преиграваш меркантилна жено!!! Ако шкембелията остане без пари как ще са нещата със„звезния прашец”??? Светланке ,с минало незабравимо,знаем те!!!

Коментирай

А,

преди 3 години

старият Гущеров на море с втората си жена,нейните дъщеря,зет, внуче и изобщо не ги отразява тези двамцата.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

ntrtt, бивш комунист и бивша ку*ва няма. И докато първите и след 100 години от падането на комунизма се гърчат за власт, то вторите вечно ги сърби... Ще се пропука този лед.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.