Хасан и Ибрахим два пъти празнуват рождения си ден (Виртуозните пианисти честват 18 г. с Крисия)

15 Декември 2021, 13:21


Виртуозните пианисти Хасан и Ибрахим ще отпразнуват два пъти 18-ия си рожден ден. Това разказа техният баща Денис Игнатов. Близнаците от Шумен днес навършват 18 години и се подготвят за веселба.

 

„Празненството ще бъде скромно, защото момчетата не обичат големи и шумни компании. Ще бъдат заедно с техните сестри близначки, а както винаги, в дома ни ще има музика и добро настроение“, сподели пред вестника Игнатов.

 

Веселбата за достигнатото пълнолетие ще има продължение и утре. „Крисия и семейството й ще ни гостуват и заедно ще отбележим празника, макар и ден по-късно. Крисия се прибира от София ден по-късно и затова ще се съберем и на деня след рождения ден. Така че синовете ми ще имат двойно отбелязване на празника“, каза още Игнатов.

 

След веселието идват и ангажиментите. На 19 декември Хасан и Ибрахим ще се включат в благотворителен концерт в столицата. Изявата е в подкрепа на малкия Ники, който има шанс да проходи, пише „България Днес“.

 

Близнаците никога не са отказвали да участват в благотворителни мероприятия, независимо колко натоварена е програмата им. До края на годината виртуозните пианисти имат планирани още няколко изяви, като подготвят и третия си самостоятелен албум.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Деси
преди месец
0
Да са живи и здрави! Прекрасни!!! И занапред да продължат с големите си успехи!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени