Хейт заля Юлиан Вергов! Фенка го критикува под всеки пост (Вижте защо)

18 Март 2021, 12:00


Фенка тормози Юлиан Вергов, като отправя непрестанни критики и съвети за играта му. Последователката се включва във всеки пост на обичания актьор в социалните мрежи, прави му различни забележки и дава съвети.

 

Това не остава незабелязано oт него. „Виждам, че сте завеждаща злобата във всеки пост. Поздравления за постоянcтвoтo“, отвръща на писанията Вергов, който играе главната роля в „Отдел издирване“. Именно заради новия български сериал почитателката влиза в конфликт с актьора.

 

„Нещо стандартът ви е много висок за разследващ полицай в новия ви сериал! Добре обзаведен апартамент, вила, скъпа кола? Заплатите не са им високи! Странични доходи?“, коментира жената. Тя се вайка защо сериалът се излъчва в късен час, а Вергов й обяснява, че това е решение на телевизията. Следват нови критики, този път към играта му. „Говори много бързо. Трябва по-бавно да се изричат словата, да набляга върху отделните думи“, размахва пръст фенката.

 

След включванията й под всеки пост на актьора той пуска скрийншоти на коментарите й. Хилядите му фенове се захващат да го защитават от хулите на хейтърката. Те го поздравяват за блестящата му игра и ролята му на главен инспектор Камен Петков в сериала. Други признават, че го харесват още от времето, в което се излъчваше „Тя и той“ със Стефания Колева. Отбелязват звездната му кариера и участията му в „Стъклен дом“, „Откраднат живот“ и ролите му в театъра.

 
Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Шшшт
преди 2 години
-5
Толкова си може човека, по-добър и да се напъва няма да стане!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мими
преди 2 години
-1
Достатъчно млада съм, за да ме мъчи нещо/особено слуха/. А този Вергов трудно му се разбира какво говори и в капките. Тонрежисьорите не са магьосници, че да му коригират некадърността!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нямах
преди 2 години
-3
предвид слуха, макар че при някои младостта не е гаранция... И понеже си достатъчно млада, не знаеш, че тонрежисьорите от едно друго по-старо поколение наистина бяха "магьосници". Сега всеки, който си мисли, че разбира от музика се прави на тонрежисьор ...Веднъж присъствах на концерт на великия тенор Хосе Карерас в НДК. Та "тонрежисьорите" в залата така озвучиха гласа му в първата част на концерта, че ако си затвориш очите, ще се объркаш дали не си на концерт на Франк Синатра.((Това в случай, че знаеш за кого говоря, понеже си достатъчно млада....)
Мими
преди 2 години
-2
Беше добър в "Тя и той" и до там. Нищо не разбирам като мънка под носа си, трябва да има субтитри. А за този сериал имаше големи суперлативи, пък то скука!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Не разбираш
преди 2 години
-2
и си мислиш. че мънка под носа си, защото не разбираш от кино и не знаеш, че в киното, "принос" имат и тон операторите, озвучителите, които ако не са глухи, ще си свършат работата професионално та и глухите да чуят и разберат без субтитри. Или те мъчи нещо друго...
До Женя
преди 2 години
-6
И какво от това, че не го харесваш. За Вергов всички говорят, азна теб единствено клавиатурата остава
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Женя
преди 2 години
-11
Абсолютно я подкрепям! Аз също не го харесвам!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени