Хекимян вече командва от стола на Венелин Петков, ще получава 12 бона заплата на месец!

6130
23 Декември 2020, 15:58


На 36-годишна възраст Антон Хекимян седна на стола на Венелин Петков и вече е новият шеф на „Новини, актуални предавания и спорт” на Би Ти Ви. Повишението на доскорошния водещ на „Тази сутрин” дойде от новия главен изпълнителен директор на Би Ти Ви Мартин Швехлак, който имал амбициите да вдигне рейтинга на телевизията, като привлече повече зрители и потребители на всички нейни канали.

Чехът бил впечатлен от професионализма на Хекимян при представянето на теми и репортажи, както и от голяма му всеотдайност към работата. Поканил го на разговор миналия петък и два дни по-късно обяви, че назначава арменеца на директорския пост. Съответно, и заплатата му е увеличена. Според източник на „Уикенд”, възнаграждението на Антон е почти двойно и вече ще получава около 12 000 лева на месец.

Амбициите на Хекимян са да привлече още повече зрители пред екрана на Би Ти Ви. Той ще трябвало да избере кой да го замести като водещ на сутрешния блок. Според източници от нюзрума на медията, поканата е отправена към Мария Цънцарова. Журналистката обаче не била сигурна, че ще приеме.

„През 2020 година Би Ти Ви трябваше да адаптира програмата си към пандемията от Ковид-19, което доведе до по-малко инвестиции в съдържанието и загуба на зрители. Основната ми цел е да обърна тази тенденция като модернизирам програмата и съдържанието и работя за повече разнообразно развлечение и висококачествени новини по всичките ни канали. Назначих Антон, защото притежават хъса, експертизата, енергията и жаждата за иновация, от която имаме нужда, за да върнем водещата си позиция в България“, заяви Мартин Швехлак.

Засега неизвестна остава съдбата на Венелин Петков. Той е татко на едномесечно бебе от колежката си Николета Маданска, която пък е водеща на спортните новини. Петков останал като попарен, когато му го съобщили. В телевизията обаче били особено щастливи от отстраняването му, пише "Уикенд".
Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кой
преди 4 месеца
-2
Фигаро, ние нямаме образователна система. Хубаво е да се гледа кой е кадърен, а не с купена от мама и тати диплома. В "белите държави" все повече програмисти са без дипломи. Там хората оценяват качествата, а не измислени дипломи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhhh
преди 4 месеца
0
Ех, Хекимянке - от педераст, криещ се с ебачите си в сладкарница Неделя поради липса на пари за любовна квартира, до 12 бона заплата! Много си лапала, ама явно добре се справяш - Николета Лозанова може само да ти зависи!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 4 месеца
-1
Това е реалността в милата ми Родина!!. Моят личен лекар получава 10 пъти по-малко!! Господи,с какво сме заслужили тази орис??? Като си ни създал защо едни забравяш,а други благославяш?? За мен няма вече време,но Вие младите бягайте и се спасявайте!! Не вярвайте,че в България има надежда! Живота Ви / като моя/ ще мине в илюзия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hoi
преди 4 месеца
-1
Ами да се хване в частна клиника.
Фигаро
преди 4 месеца
-4
Браво, дори и без диплома с висше образование. Браво! В България е така, всичко може, основните правила значение нямат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени