Хепи Ванче похарчи наградата от „Фермата“

12 Септември 2021, 13:07


Хепи Ванче, която спечели голямата награда в последния сезон на „Фермата”, вече е похарчила парите от шоуто. От няколко дни яхтената стюардеса е започнала работа и е част от екипажа на луксозна лодка.

Финикйските знаци, които спечели в риалити шоуто, са свършили и това наложило Ваня да се върне на работа по корабите. Илиева така и не успя да си купи така мечтаната гарсонерка, защото 90 000 лева не стигат за малко жилище в София. Разбира се, след спечелването на наградата, момата се оплака, че парите са малко и от шоуто трябва да помислят да ги увеличат.

„Океанът ми липсваше и приех ангажимента, за да си начешам крастата. Но всъщност много малко време ми трябваше, за да осъзная, че не ми липсва толкова морето, колкото България. Тези, които си мислят, че работата на яхта е само шампанско и мечти, са в голяма грешка”, призна Илиева под свежи снимки от новата си работа и допълни колко е тежка професията й. Разбира се, сумата, която получава срещу труда си също не е малка, но риалити героинята предпочита да говори само за трудностите.

Мечтата на „фермерката“ да започне работа в телевизия не се осъществи и тя е доста разочарована. Симпатягата на няколко пъти призна, че я бива да говори глупости без да спира и смята, че точно това се прави от водещите на предаване.

„Много искам да работя в телевизия. Мога да плямпам без да спирам доста дълго време, нали такива хора се търсят за водещи“, направи си реклама на няколко пъти Ваня, но от Би Ти Ви останаха глухи за намеците й. Риалити героинята е решила, че щом не я взеха в някое предаване, то става за писателка и вече има планове да напише книга за участието си в шоуто. Нейният „колега“ Димитър Калайджиев също мисли да пише четиво, след като стана известен покрай любовните си драми във „Фермата“.„Куцо, кьораво и сакато прописа. Не знам кой ще им чете книгите“, цъкат с език потресени от навъдилите се млади „писатели“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ЖУЖИ
преди 8 месеца
0
За жалост славата е няколко мига, а резила цял живот! :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени