Къде попадна ТоТо H от СкандаУ?

https://hotarena.net/hip-hop/kade-popadna-toto-h-ot-skandau HotArena.net
Къде попадна ТоТо H от СкандаУ?

Новата песен на Тото H от СкандаУ - Къде попаднах“ - е вторият солов проект на младежа от Враца, или както той сам нарича себе си - Чичо Тото от Враца.

Песента на първо слушане е „лека“, но текстът е хаплив и засяга доста от злободневните теми .

 

Това е този „‘ЗЕМИ РАП“, за който музикантът разказва по-долу:

 

Това са песните, които обичам да правя и да слушам. Преди време със СкандаУ правехме такива, уж по-леки, които бяха с неангажираща, свежа музика, но с много провокативни текстове.

 

После се поувлякохме с други неща, защото обичаме да експериментираме. Но конкретно това парче е точно „‘ЗЕМИ РАП“, който е право в лицетото ти с нещата, които те дразнят или с нещата, които са част от теб“.

 

„Хуморът е черен като хората на Халите“ и „Къде попаднах е въпросa, къде отиде на мафията боса?“, са само част от провокациите, които ще чуете в песента на Тото от Враца.

 

А на върпоса Лъчо къде е, Тото отговори следното:

 

Лъчо е неизменно до мен във всеки мой солов проект. Той много обича да снима, да прави видеа и т.н., така че Лъчо е винаги зад кадър в самостоятелните ми проекти. Не са чак толкова самостоятелни, колкото изглеждат. За това видео локациите той ги намери, много от кадрите той ги направи, за монтажа помогна много, а Making снимките всичките са негови... Там е и наблюдава стриктно как вървят нещата, не ме оставя да се изложа“.


\"\"

 

 

 

Видеото е на Жулиян Христов (Eclips Video) Един наш много близък приятел и голям професионалист. Много се радваме, че работим с него по-много от нашите проекти. Той е отговорен за много от видеата на СкандаУ“, добавя още врачанският младеж.

А новата песен на СкандаУ идва толкова скоро, че вече може и да е излезнала... За повече информация, следете Facebook-а на момчетата (www.facebook.com/grupaskandau)
Музика ТоТо Н

Текст : ТоТо Н
Mix & Master : Studio Buster (Бате Пешо)
Video : Eclips Videos

2 Коментара

сладурче

преди 8 години

Скaндау не бяха ли тези които направиха супер яка песен с Алисия..Моят рай..иначе този, да го изядеш хихи.

Коментирай

Janay

преди 8 години

It’s obviously not the official position, and could never be acknowledged as a goal, but it’s perhaps tactically useful for the Greens to be outside the official campaign structures articulating the radical case for Independence which the SNP basically don’t want to touch.It also means th#2re8y17;&e unlikely to accidently torpedo the campaign by going off message or, worse, leaving later on. I’m not saying this *is* the case, just idly speculating.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.