Хисарския поп: Много боли! Не мога да спя, изтече ми половин литър кръв

759
26 Май 2021, 10:48


„Много боли! Не мога да си свивам коляното, защото болките са ужасни! Много е неприятно.“ Това заяви Димитър Андонов, който е популярен с творческия си псевдоним хисарския поп. В средата на този месец той се подложи на интервенция за подмяна на колянната става в столична болница.

 

През последните години музикантът имаше сериозни проблеми със здравето и дори в един момент се наложи да се придвижва с патерици.

 

В момента Хисарския поп се възстановява в домашни условия, но признава, че усеща силни болки, които не му дават мира. „Не мога да спя. Унасям се за около час и се събуждам. Така ми преминава цялата нощ. Внимавам и когато се изправя, тъй като ми се вие свят. Предполагам, че е заради голямата загуба на кръв по време на операцията. Около половин литър изтече от мен и затова сега не съм много стабилен“, разказа тегобите си изпълнителят.

 

Той пие обезболяващи, но признава, че не му помагат. Днес певецът ще пътува от Хисаря до София, за да му махнат шевовете и металните пластини от коляното. Надява се, че след това възстановяването ще се ускори и отново ще може нормално да се изправи на крака.

 

„Постоянно ме канят на участия, но отказвам, защото не мога да отива. Сега има много балове и всеки иска да му пея на сина или дъщерята, но нямам възможност. Не съм алчен, здравето е на първо място, а възможност да се изкарат пари винаги ще има. Почивам си, лекувам се, сега това е най-важното“, добави пред „България Днес“ Хисарския поп.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени