Хисарския поп стана ПРАДЯДО за първи път! Радва се на принцеса Даяна

03 Януари 2022, 15:00


„Станах прадядо за първи път! Роди ми ce правнучката Даяна, която аз наричам принцеса Даяна. Това е най-големият ми подарък за Коледа.“

 

Това сподели първо пред „България Днес“ титулуваният изпълнител Хисарския поп. Димитър Андонов, както е истинското име на певеца, разказа, че момиченцето се появява на бял свят преди няколко дни. Даяна е дъщеря на големия внук на Хисарския поп Димитър, който е кръстен на известния си дядо.

 

„Даяна има моята буква в името си, както и буквичката на татко си и това ме прави още по-щастлив. Много голяма радост ни е, цялото семейство не можем да й се нарадваме от щастие“, каза още пред вестника Андонов.

 

Другият му внук Мариян, наскоро вдигнал сватба с любимата си Силвия и певецът се надява, че и те ще го зарадват с правнуче.

 

Хисарския поп разкри още, че на 10 януари догодина ляга на операционната маса болница в Панагюрище. Той най-накрая е успял да събере средства за смяна на ставата на левия си крак. Интервенцията на десния долен крайник извърши по-рано тази година, за да може да ходи нормално и да няма нужда от подкрепата на патерица.

 

„Много хора обещаваха да ми дарят средства, но сметката ми все стоеше празна. Радват ми се на музиката и казваха, че ще ми помагат, но това останаха празни обещания, защото никой не изпращаше пари“, разказа с нотка на разочарование изпълнителят на вселенския хит „Дай си сърцето“.

 

Живот и здраве, след успешното преминаване на операция Хисарския поп е планирал 15 нови песни. „Всичко го правя за народа, нямам нито стотинка печалба от тези песни. Но като гледам в интернет, че милиони хора ме гледат и слушат, ми става хубаво и записвам нови песни. В момента имам общо 325 песни на флашки, които може да слушате без прекъсване повече от 30 часа. Не знам някой друг изпълнител да може да се похвали с нещо подобно“, допълни 80-годишният творец.

 

Той признава, че здравословно се чувства добре въпреки сериозните болежки в крака. И си пожелава да е жив и здрав и догодина да се радва на правнучета и хубави песни.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени