Хит на „Ритон“ влезе в учебник по музика

4183
10 Юни 2018, 10:14


Един от най-известните хитове от репертоара на "Ритон" е включен в нов учебник по музика за шести клас, видя ПИК във фенстраница на дуета във "Фейсбук".

Почитателите на звездното семейство качиха снимки на музикалата читанка, написана от Янна Рускова, Стефан Русков, Магдалена Лобутова и Юлиана Близнакова.

Песента, която шестокласниците ще учат е "Дон Кихот и Дулсинея", чиято музика е на Зорница Попова, аранжиментът е на Румен Бояджиев, а текстът на Йордан Янков.

Хитът на ритонците, който днес се пее и от млади, и от стари, печели Специална награда за най-добро изпълнение на конкурса "Мелодия на годината" през 1987 г. Парчето на Катя и Здравко е хит не само в България, но и Русия. Там също е една от най-популярните песни на Филип Киркоров, който я изпълнява под името "Кармен".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хахахахах Я по-спокойно с заключенията!
преди 3 години
-1
Оф, кой пък ти каза, че и се дразним! Напротив, забавляваме се с малоумните и коментари и си запълваме времето преди работа..Защо не си гледаш кефа вместо да даваш акъл,а?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 3 години
0
Не давам акъл, а просто го казвам. Очевидно е, че ѝ се дразните, щом така ѝ отговаряте, а тя дори не ви отразява.
Изрусен травестит с грозни цици
преди 3 години
-1
Наталио, заври си смешните сандали в грозният задник и върви на майната си! Не знам дали можеш да станеш по-жалка и смешна в очите ми, но искрено се забавлявам с провинциалният ти манталитет и посредствените ти коментари ала селска пръчка с големи амбиции. Теб, “мила” козице, и в злато да те облекат пак си оставаш евтина!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 3 години
-1
Оф, аре стига ѝ се връзвахте на акъла! Оставете я да си пише коментарите и толкова. Да си има сандалите и да вирее. Как може да се дразните на такива хора?!
Лупи до Наталия
преди 3 години
-2
Няма да ти изброявам моите придобивки, защото няма да можеш да ги асимилираш!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Наталия
преди 3 години
-6
Права си, не мога да асимилирам грозни парцалки от Илиенци или безвкусни дрипи втора употреба, става ми лошо. Така че наистина, по-добре не ги изброявай, не искам да те злепоставям тук.
Лупи
преди 3 години
0
Наталке, ти защото си проста, затова не можеш да разбереш.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Наталия
преди 3 години
-7
Проста, ама от вчера със сандали Baldinini и нова Red Valentino от сегашната колекция за подарък. Така че някои хора не мислят че съм проста. А на теб какво ти купиха вчера, китайски галоши от Илиянци? Това че не съм фенка на Ритон и казвам каквото мисля не е повод да ми лепиш етикети. Нека бъдем по-позитивни и по изпълнени с любов.
Такава е Наталка
преди 3 години
0
Хем проста, хем грозна и изкуствена!
Stela
преди 3 години
0
Купи ли са ти,ДА...анални топки втора употреба и апарат за клизма (също втора употреба) да може да си излъскаш гнусната хралупа,че работа те чака довечера.....Колко по-хубаво е сам да си правиш подаръци,ноооо ти няма как да знаеш понеже за да получиш нещо трябва да глътнеш псяен всвки му известното и няколко литра дебелашка пот,стичаща се в/у теб...А и също е невероятно твоя мъж....ама неее,не дебел чичак,женен с деца и смръдлив дебелак.....твоя мъж,ти подари нещо...Не защото иска или очаква нещо а защото те обича и се радва,че ти си неговото момиче...Ама когато отверстието ти е колкото селски кладенец в диаметър....няма как да стане.....
Наталия
преди 3 години
-8
Тези двамата са от времето на динозаврите и само се мъчат да правят някаква музика, но на фона на сегашните звезди са си смешни. То пък един текст - росинан, ла манча, ски и кънки и шофьорски курс... пълни простотии, нищо не можеш да им разбереш.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Stela
преди 3 години
0
Дори за трол не ставаш.....Кухините ти са завъдили плесен,торен бръмбар,плужеци и гъби......Като се започне от кратуната ти,таааа чааак до хралупата м/у нещата държащи торса ти.Баща ти е трябвало яко да ти бие шамари,но имам съмнения,че в един прекрасен миг сине поръчал прости***ка......и на вратата си се появила ти...Иииии та,така си живеете гнусни твари.дано по-скоро има изтичане на газ у ВАС.....


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени