HotArena и WOMANSHOP търсят най-красивите българки!

710
18 Февруари 2019, 14:40


Често ли ви казват колко сте красива? Често ли чувате репликата: „Трябвало е да станеш фотомодел?? Е, дойде моментът да изгрее и вашата звезда! HotArena и WOMANSHOP издирва точно вас!

 

Търсим момичета за участие в професионални фотосесии. Ако имате стройно тяло, ако сте с идеални пропорции и с хубаво излъчване, ако искате да бъдете популярни, пишете ни на Info@womanshop.bg.

 

Най-атрактивният онлайн магазин и най-актуалният светски сайт ще ви дадат възможност не само да заблестите в професионална фотосесия, но и да станете звезда.

 

Изисквания

 

Изискванията са напълно достижими. Българките са известни по цял свят със своята красота – така че това със сигурност го имате. Ако и сте до 25-годишна възраст, поне 170 см висока и с идеална фигура, ако се вълнувате от мода, ви сте нашият човек.

 

„Бонус точки“ получавате, ако имате опит в моделството, умеете да позирате и сте харизматични.

 

Пишете ни

 

Смятате, че вие сте нашият фотомодел? Пишете ни на Info@womanshop.bg, като изпратите:

  • кратка информация за себе си (ръст, гръдна обиколка, мерки на талия и ханш);
  • портретна снимка и снимка в цял ръст;
  • телефонен номер за връзка.

 

Ако изберем вас, ще ви поканим на фотосесия, заснета от професионален фотограф.

 

HotArena и WOMANSHOP ви дават възможност не само за кариерно развитие и добиване на опит, но и възможност да станете известни.

 

WOMANSHOP е водещ онлайн магазин, в който се предлагат модерни, стилни и качествени дрехи, подбрани от едни от най-добрите стилисти у нас. Модните ни спецове работят за едни от най-популярните личности в родния хайлайф и обличат елита на България.

 


Искаш ли рокля като на Моника Валериева и Ася Капчикова? Купи ТУК на супер цена!

HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени