Християна Лоизу: Съжалявам, че профуках наградата си от „Х Фактор”

26 Декември 2020, 17:00


Победителката от „Х Фактор” през 2015 г. Християна Лоизу се размина на косъм от голямата награда, след като остана втора в „Маскираният певец” с костюма на Хищницата. Гласовитата певица от Кипър се надявала да победи, за да сбъдне голямата си мечта – да има собствен дом. Преди 5 години, когато спечели в четвъртия сезон на музикалното риалити, тя получила 50 000 лв. и запис на сингъл. Тогава Християна заяви, че ще използва финансовата печалба, за да инвестира в бъдещето си. С парите обаче си купила кола, микрофон, колело и подаръци за семейството си.

„По принцип не съм човек, който много лесно харчи. Сега в тези трудни времена правя равносметка и си викам „Защо не постъпих по друг начин?” Много съжалявам, че похарчих печалбата от „Х Фактор” и не си купих жилище. Още живея под наем с приятеля ми Боби. Тогава не разсъждавах правилно. Не можех да предвидя, че след 5 години ще дойде коронавирус и ще спрат всички участия”, призна певицата.

След като спечели музикалното предаване, графикът й бил препълнен с участия, но така и не успяла да спести за апартамент. Тя се преместила от слънчевия Кипър в мъглива София, а причината бил именно любимият й човек – репортерът Борислав Борисов. Боби Стар, както е известен журналистът, се изявява веднъж седмично със своя рубрика във „Вечерното шоу на Слави Трифонов” по „7/8 ТВ”, а преди това имаше свое светско предаване онлайн.

„Реално се познаваме от доста време покрай работата ни. Той е журналист, водещ, беше ми взел няколко интервюта. Покрай събития се бяхме срещали. Но се видяхме и в Кипър, колкото и странно да звучи. Там се видяхме миналото лято и изведнъж любовта пламна”, откровена е за личния си свят Християна. Още в началото на връзката си те заживели заедно, но под наем. Боби бил единственият човек, на когото Християна разкрила тайната си, че е Хищницата. Заради пандемията от коронавирус участията й отпаднали, а Боби любопитствал къде ходи до късно в събота вечер, затова била принудена да му каже, че участва в „Маскираният певец”. Християна не му разкрила точно коя е и Боби се колебаел дали е Булката или Хищницата. Едва след третия концерт разбрал коя е.

Първоначално, дизайнерката на костюмите Кремена Халваджиян определила Християна да носи костюма на Макарона. Шивачките й взели мерки и след месец и половина певицата отшила за първа проба на костюма. Едва тогава разбрала, че маската й е променена и ще бъде Хищницата. Заради изолацията и липсата на ангажименти, Християна напълняла през лятото с 5 килограма, но Кремена я предупредила, че има месец и половина, за да ги свали и да изглежда перфектно в костюма. Певицата минала на режим, започнала да пие много вода и да тича в парка. Второто място в „Маскираният певец” й донесло хонорар от 15 000 лв., който този път решила да похарчи по-разумно, от наградата си в „Х Фактор”, писа Уикенд,
 
 
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
Преди 1 година
0
Да не "профука" и таланта си ,така лесно както парите!! Тук лесно може да се плъзне по стълбата !! Пресата на халтурата е мощна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени