Христина Балинска крие годините си заради конкуренцията от красавици

10 Април 2023, 14:00


Синоптичката на БНТ отиде да кара ски в Канада срещу три бона и половина

Водещата на прогнозата на времето Христина Балинска замина на ски в компанията на двама свои колеги мъже, като единият разказа за патилата им в предаването „България в 60 минути“. Тримата са членове на българската секция за международната журналистическа ски асоциация, създадена през 50-те години на миналия век, за да среща репортери от двете страни на Желязната завеса. Домакин тази година се оказала Канада и по-точно остров Нюфаундленд, който е с площ почти колкото България, пише Минаха години.

Пътуването отнело около 20 часа и изисквало прехвърляне. Групата била настанена в малък ски курорт с прекрасни писти в Мраморните планини. Картата за тях и парите за подаръци докарали масрафа за едноседмичната ваканция до три хиляди и петстотин лева, но Балинска ги дала, защото се била затъжила за среща с колеги от цял свят.

Балинска, която дълги години съобщаваше прогнозата за времето в Би Ти Ви, а сега се появява на екрана на държавната телевизия, винаги е пазела семейството и личния си живот далеч от обществения интерес. За нейния съпруг и баща на дъщеря й се знае единствено, че е оператор, с който тя е разделена, но очевидно е запазила фамилията му.

Наследничката им Елена е възпитаничка на Американския колеж в София, а после продължи образованието и живота си в Англия.  

Балинска продължава упорито да крие годините си. Едва наскоро стана ясно, че тя е родена през лятото на 1966 година. Заради конкуренцията от млади и атрактивни момичета и момчета в бранша се подлага на какви ли не процедури, за да не им отстъпва по външен вид.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 5 месеца
0
Стои много добре на екран.Ако следя прогнозата на времето предпочитам такава жена да ми го представя отколкото някоя празноглава зъбличка с кичоза визия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени