Христо Гърбов и колеги: Да има бази на НАТО у нас!

04 Март 2022, 13:05


НАТО трябва да разположи бази у  нас, тъй като в момента нямаме постоянно базирани съюзнически контингент и бойна техника, която да ни защити от евентуални военни действия.

 

Около това становище се обявиха актьорите Христо Гърбов, Стефан Мавродиев и режисьорът Джеки Стоев. Според тях, освен че САЩ използват учебния полигон „Ново село“, военновъздушните бази в Граф Игнатиево, Безмер и логистичния център край Айтос, членството ни в алианса, трябва да включва всякаква защита на границите ни, смятат тримата.

 

"Ние сме част от НАТО и трябва да спазваме тази линия като говорене и действия.  Най-лесно може да се победи Путин и неговата свита чрез хитрост от страна на генералите, които го обкръжават. Да му създадат усещането, че прави велики дела и когато си повярва, да го арестуват те. Иначе знаем, няма как да падне тази империя отвън",  казва режисьорът Джеки Стоев.

 

Христо Гърбов споделя пред „България Днес“:

„На НАТО трябва да разчитаме, на кой друг?  Те руснаците ни смятат за врагове, смятат,  че сме предатели. Ние нямаме друга алтернатива. Руснаците си защитават само собствените национални интереси въобще не им пука за другите нации."

 

„Работата на военните е да мислят как България да остане невредим от тази война. Но на мен въпросът ми е –от кого да ни защитава НАТО? Ние си имаме наша армия, не дай Боже да имаме нужда от нея, това ще истински Армагедон. Почнат ли да се бият Русия и НАТО работа я пиши бегала. Ние няма да имаме време изобщо да се замислим по въпроса кой пръв ще ни унищожи. Но на мен не ми харесва това разделение на всеки български празник. Политически игри отвсякъде – едните искат да се изкарат, че обичат родината, другите искали да се продадат. Все си правят мръсно, като мислят, че народът ще ги заобича“,  споделя своето мнение и Стефан Мавродиев.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Асен
преди 2 месеца
-2
И ти голям политик се извъди, бягай че ставаш смешен
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
USA
преди 2 месеца
-6
Браво, Христо! Кажи им на тия бетонни глави!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Nevena
преди 2 месеца
-1
Не си този, който ще определя дали да има бази на НАТО или не. В Гърция имаше бази и хората бяха пропищяли от тях. В последствие махнаха част от тях - на о. Крит например. Има си дипломати и генерали учили за това, а не комедианти. Стига сте преигравали или Ви е страх да не Ви извикат запас и искате да се подсигурите друг да Ви пази. Страхливци.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
лелеее
преди 2 месеца
-2
Три олигофрена,които не истрезняват ли ще дават акъли?!?Ужас Такава простащина никъде не се е раждала.Остава да си попитаме срещу колко стотинки хонорар са се продали
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Галин Маринов
преди 2 месеца
-5
Грозен българин нагъл, корумпиран предател на род и родина...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени