Христо Гърбов на 64: Най-големият късмет в живота е жена ми! (Мечтае за моноспектакъл)

9770
20 Септември 2021, 13:00


Непоправимият шегаджия от театъра и телевизионния екран Христо Гърбов само след дни става на 64 години. С днешна дата той си пожелава здраве и да продължи да се разбира все така с жена си Иглика Трифонова.

 

„Тя е моят късмет в живота. Ние с нея сме две половинки на едно нещо, но на първо място сме приятели. Когато аз се скапя, тя автоматично поема тежестта. И обратното. А и чувството е усилие на двама души. Колкото и да обичаш, ако твоята привързаност не е достатъчна на другия, връзката се разгражда. Дори имам любима реплика по този повод от спектакъла на Иван Станев „Любовта към трите портокала“. В него една от героините казва: „Ама защо не ме обичаш, аз ти дадох цялата си любов? А героят й отговаря: „Да бе, обичта на един тъпунгер“, смее се Гърбов.

 

Рождения си ден, както и този миналата година, ще изкара само с най-близките приятели, без да прави грандиозни празненства. „Имам си кръг от хора, с които деля добро и лошо, пак ще съм с тях“, смее се Гърбов.

 

В новите му планове освен театралните постановки, в които играе, е и моноспектакъл. „Вече не си слагам бариера, стига само да харесам сценария. Идеята ми в следващите години е да направя моноспектакъл, който да показва различни образи. Без значение колко ще ми струва и психически, и финансово“, категоричен е Гърбов, цитиран от „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени