Христо Мутафчиев: Асене, мери си кръвното!

887
08 Февруари 2019, 11:02
„Много хора живеят днес на високи обороти. Асен Блатечки, с когото репетираме в момента, е на такъв етап. От време на време, когато сме в гримьорната, просто го съветвам да си премери кръвното”. Това споделя актьорът Христо Мутафчиев за колегата си и близък приятел Асен Блатечки, дочу HotArena.


Това мога да направя. Важно е. Младостта изисква движение и така е редно. Просто трябва да слушаме тялото си за сигнали”, добавя още Мутафчиев.

Самият той преживя инсулт и оттогава вече не е същият.


Всеки втори човек в света преживява инсулт. Нямам обяснение защо ми се случи на мен и защо точно тогава. Знам, че имам много вина за това. Съвкупност от вини. Но не вината ме яде.


Една такава случка разтърсва хората около теб и целия ти живот. Но не можеш да живееш с вина. Има и плюсове. Ако не ми се беше случило например, нямаше да изиграя Стамболов в „Духът на поета”, споделя още Мутафчиев, пише „България днес”.


Актьорът знае къде му е грешката и дори съжалява за това. Споделя, че е пропуснал профилактичен преглед, тъй като не е искал да му назначават лечение за високото кръвно.


Не отидох, защото си казах, че ще ми открият високо кръвно и трябва да започна да си пия хапчетата. На 40 години. Его.


Може би съм смятал, че съм безсмъртен. Дълго време съм живял с това кръвно и със скоростта на ежедневието ми тогава”, казва още той.


Христо обаче е възстановен и продължава да играе на сцената с пълен успех. Освен това си е направил и нова татуировка „Стига с фалшивите приятели”.


„Много съм стеснил кръга си от хора. Сега за мен най-важно е семейството ми”, споделя Мутафчиев.

Актуална мода от WomanShop! Ето от къде пазаруват популярните жени в България


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени